Holistic SIBOBA

HolisticArtnr: 32230

45.99 

Holistic SIBOBA

Holistic Artnr: 32230
UUTTA
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Holistic SIBOBA är ett kosttillskott som innehåller 340 mg berberin samt 4,3 mg allicin från vitlök per kapsel. Vitlök kan bidra till att bibehålla en balanserad tarmflora och Berberin kan bidra till att stödja leverns hälsa. 60 kapslar. Lue lisää

45.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

SIBOBA

Holistic SIBOBA är ett kosttillskott som innehåller ämnena allicin och berberin som båda har en lång historia av användning inom den traditionella kinesiska och ayurvediska medicinen för att balansera blodsockret, stötta levern och tarmens hälsa.

Vitlökens starka doft beror på svavelämnet allicin. Vitlök kan enligt studier bidra till att upprätthålla den mikrobiella balansen i tarmen och försvaret mot skadliga mikroorganismer (bakterier, svampar).

Berberinet är utvunnet ur den gula roten på berberisbusken. Berberin är en alkaloid, vilket betyder att den innehåller en kväveatom. Kväveatomen neutraliserar väte, en vanlig gas som kan orsakas av en överväxt av bakterier i tunntarmen.

Produkter som med fördel kan kombineras med SIBOBA är Oreganoolja, Holistic Ultrabalans samt produkter som stöttar matsmältningen som måltidsenzymer och Holistic Magsyrabalans.

Dosering vuxna: Tag 1-2 kapslar 1-2 gånger per dag.

Märk: Ej till gravida och ammande.Var uppmärksam på att berberin kan sänka blodsocker och blodtryck.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.Innehåll per 1 kapsel / per 4 kapslar:

Berberin 340 mg / 1 360 mg

Allicin 4,3 mg / 17 mg

MCT-olja 14 mg / 56 mg

Innehåll i burk: 60 kapslar.Förvaring: Torrt, mörkt och svalt.

Tillverkare: Holistic, Sverige.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Holistic SIBOBA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser: Ingredienser: Berberin från berberis rotextrakt (Berberis aristata), fyllnadsmedel (risstärkelse), kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), vitlöksextrakt 5 % allicin (Allium sativum), MCT olja från kokosnöt. Kapseln är vegetabilisk och råvaran är gjord av cellulosa från träd.