Iris Hantverk Tvålkudde Loofah, 2-pack

Iris HantverkArtnr: 30217

8.99 

Iris Hantverk Tvålkudde Loofah, 2-pack

Iris Hantverk Artnr: 30217
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tvålkudde gjord av 100% loofah som håller din fasta ekologiska tvål torr. Denna växt är släkt med gurka och zuccini. Loofahn är ekologiskt och hållbart odlad i Spanien. Ingen besprutning används och bevattningen sker med hjälp av naturligt regn och återanvänt termalvatten. 2 stycken. Lue lisää

8.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Tvålkudde Loofah

Tvålkudde gjord av 100% loofah. Denna växt är släkt med gurka och zuccini. Loofahn är ekologiskt och hållbart odlad i Spanien. Ingen besprutning används och bevattningen sker med hjälp av naturligt regn och återanvänt termalvatten. Vid framställningen används inga kemikaler utan endast 43-gradigt termalvatten som mjukar upp fibern.

Tvålkudden av loofah används som en tvålkopp. Den håller tvålen torr och kan också användas till att tvätta av handfatet med den eftersom vatten och blöt tvål samlas på undersidan av tvålkudden.

Skötselråd: Rengör svampen genom att lägga den i kokande vatten med milt diskmedel. Skölj av den och låt den lukttorka. Om den ändrar färg eller blir för mjuk är det dags att lägga den på komposten.

Antal: 2 stycken.

Färg: Beige

Storlek: Längd 12,5 cm. Bredd 8,3 cm. Väger 15 g.

Material: 100% Loofah.

Fakta: Fri från plast, BPA, PVC, ftalater och andra gifter.

Iris Hantverk tillverkar miljövänliga och vackra produkter. Grunden i företaget är deras borstbinderi i Enskede där synskadade hantverkare från olika kulturer binder borstar enligt gammal hantverkstradition.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Iris Hantverk Tvålkudde Loofah, 2-pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *