Malin i Ratan Ekologisk Handgjord Tvål Rasul & Ringblomma – 170 g Rep

Malin i RatanArtnr: 30679

18.99 

RepRR-glimja-300x300.png
RepRR-glimja-1-300x300.png
RepRR-glimja-2-300x300.png
Tvalguiden-Malin-i-Ratan-Glimja-1-300x300.png

Malin i Ratan Ekologisk Handgjord Tvål Rasul & Ringblomma – 170 g Rep

Malin i Ratan Artnr: 30679
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Malin i Ratan tillverkar ekologiska, kallrörda tvålar med härliga doft som passar lika bra i badrummet som i köket. Denna tvål passar hela kroppen och är extra bra som schampotvål. Tvålen är berikad med vårdande ringblomsolja och rasullera och passar både vuxna, barn och husdjur. 1170 gram med rep. Lue lisää

18.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Handgjord Tvål Rasul & Ringblomma

Den handgjorda ekologiska tvålen passar hela kroppen och är extra bra som tvål till håret. Tvålen är berikad med vårdande ringblomsolja och rasullera. Rasulleran rengör håret genom att suga upp fett och ringblomman är vårdande för hårbotten.

Tvålen är mild och fast och alla oljor i förtvålningen är ekologiska och vegetabiliska, rapsoljan är dessutom svenskodlad. Tvålen kan användas av både vuxna och barn. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål.

Användning: Börja med att blöta schampokakan i vatten och arbeta upp ett lödder i händerna, massera schampokakan i våt hårbotten, arbeta upp ett rikligt lödder och massera noga, skölj väl. Undvik kontakt med ögonen. Avsluta gärna med en surskölj och kallskölj.

Doft: Mild doft av citrus och lavendel.

Storlek: ca 170 g.

Eko-Fakta: Tillverkad av certifierade ekologiska råvaror samt Fairtrade när det finns tillgängligt. Tvålen innehåller inte mineraloljor eller andra syntetiska ämnen. Fri från Palmolja.

Tillverkaren: Tvålen är handgjord av Malin Lindmark i Ratan, Västerbotten. Malin i Ratan följer kosmetikalagstiftningen och skyldigheter för ansvarig person bla med märkning av produkter, god tillverkningssed och anmälan av produkter till EU:s Cosmetic Products Notification Portal (CPNP).

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på en tvålkopp av galler så att den kan ligga luftigt och torka upp emellanåt. Väljer du den med hamparap kan du fördelaktigt hänga upp tvålen mellan användningarna. Det kan vara bra att växla mellan två tvålar, då hinner tvålen torka upp mellan användningarna samtidigt som den mår bra och räcker längre!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Malin i Ratan Ekologisk Handgjord Tvål Rasul & Ringblomma – 170 g Rep”

Your email address will not be published. Required fields are marked *