Miljövänliga tvålflingor för tvätt

La droguerie écologiqueArtnr: LAD06

13.99 

175403807-origpic-442c08-1-300x300.jpg
tvalflingor-soap-flakes-1-kg-300x300.jpeg

Miljövänliga tvålflingor för tvätt

La droguerie écologique Artnr: LAD06
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Med tvålflingor kan du göra ditt egna miljövänliga tvättmedel. Det är mycket ekonomiskt och koncentrerat. Flingorna är naturligt hypoallergena då de är tillverkade av 100 % ekologiska vegetabiliska oljor och vegetabiliskt glycerin. Därför passar de bra att använda som tvättmedel för personer som lider av allergier, är känsliga för tillsatser och dofter samt för bebisar. Tvålflingorna rekommenderas även för känsliga tyger så som siden och ull. Om påsen förvaras svalt och tätt så håller de upp till 2 år. Ca 800 gram – 1 kg i påse, märk att tvålflingornas vikt kan minska något då tvålflingorna torkar, därav ej exakt vikt. Lue lisää

13.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Tvålflingor för tvätt

Med tvålflingor kan du göra ditt egna miljövänliga och ekonomiska tvättmedel. De är naturligt hypoallergena då de är tillverkade av 100 % ekologiska vegetabiliska oljor och vegetabiliskt glycerin. Därför passar de bra att använda som tvättmedel för personer som lider av allergier, är känsliga för tillsatser och dofter samt för bebisar. Tvålflingorna rekommenderas även för känsliga tyger så som siden och ull.

Tvålflingorna är tillverkade av 100 % ekologiska vegetabiliska oljor (kokosnöt- och palmolja) och är framställda med hjälp av kontrollerade ekologiska odlingar, samt naturligt glycerin. Tvålflingorna innehåller inga tillsatser, konserveringsmedel eller tillsatta dofter. Eftersom tvålflingorna är tillverkade av naturliga ingredienser så kan dess färg variera mellan gul och vit.

Flingorna passar både till maskintvätt och handtvätt.

Användning:

För handtvätt: Lös upp tvålflingorna i varmt vatten (1 näve till 5 liter vatten). Låt därefter tvätten ligga och dra i lösningen utan att gnugga allt för mycket. Skölj därefter av tvätten i rent vatten.

Som tvättmedel för maskintvätt: Koka upp 1 liter vatten och tillsätt 40 g tvålflingor. Blanda tills flingorna är helt upplösta. Tillsätt den eventuellt eterisk oljor om du önskar doft och överför blandningen till en tillräckligt stor behållare. Tvättmedlet stelnar, så du måste skaka det medans det blir kallt. Tillför 1 glas hemgjord tvättmedel för varje tvätt, direkt i trumman, på kläderna.

Tips: För en vitare tvätt, tillsätt en matsked bikarbonat.

Volym: Ca 800 gram – 1 kg i påse, märk att tvålflingornas vikt kan minska något då tvålflingorna torkar.

Förvaring: Förpackningen bör förvaras i ett svalt och lufttätt utrymme för att bevara fuktighet i flingorna – det gör dem lättare att lösa upp. De kan då förvaras upp till två år.

Försiktighetsåtgärder: Förvaras oåtkomligt för barn. Om produkten kommer i kontakt med ögonen, skölj ordentligt med mycket vatten.

Leverantör: La Droguerie Écologique, Frankrike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Miljövänliga tvålflingor för tvätt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Innehåll: Minst 30 % tvål och glycerin erhållet enbart från ekologiska vegetabiliska oljor*, minst 5 % och max 15 % vatten, mindre än 5 % salt.

*83% av de totala ingredienserna kommer från ekologiskt jordbruk. 99,9% av de totala ingredienserna är från naturligt ursprung.

Ekologiskt tillverkat och certifierad av ECOCERT greenlife enligt ECOCERT-standarden. Tillverkad i Europa.