Nablus Traditionell Olivtvål

SYR HandelArtnr: 20640

6.99 

Nablus Traditionell Olivtvål

SYR Handel Artnr: 20640
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Traditionell Nablustvål är vit till färgen och tillverkas av extra fin ren olivolja, s.k. jungfruolja och lagras i 6-9 månader. Nablustvålen har ett milt och skonsamt lödder och passar därför alla med känslig hy. Den går att använda både till kroppstvätt och till hårtvätt. Tvålen har ingen doft eller konserveringsmedel tillsatt. Vikt ca 120gram / fyrkantig tvål. Vegan. Lue lisää

6.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Traditionell Nablustvål

Traditionell Nablustvål är vit till färgen och tillverkas av extra fin ren olivolja; extra virgin olivolja och lagras i 6-9 månader. Nablustvålen har ett milt och skonsamt lödder och passar alla med känslig hy samt normal hy.

Olivoljetvål gör huden smidig och mjuk samtidigt som den ger näring åt huden. Den passar alla hudtyper, även känsliga. Olivolja har förmågan att regenerera hudvävnad och reglera den naturliga fuktbalansen i huden. Oljan är rik på antioxidanter.

Tvålarna är handgjorda och innehåller varken konserveringsmedel, färgämnen, syntetiska dofter eller animaliska fetter. De doftar dock naturligt av olivoljan.

Användning: Tvålen går fint att använda till kroppen, till ansiktet och som hårtvätt. Efter schamponering kan du använda äppelcidervinäger skölj eller ett naturligt balsam. Eftersom inga konstgjorda tillsatser används och den enda ingrediensen är olivolja, är den lämplig även för känslig hy. 

Förvaring: Oanvänd tvål håller i 10 år vid torr och sval förvaring. Använd tvål gör sig bäst om den får torka på tvålfat efter användning.

Innehåll/INCI: Olea Europaea fruit oil (olivolja), Sodium hydroxide* (natriumhydroxid*) och Aqua (vatten). *finns ej kvar i slutprodukten utan används för att tillverka tvåle.

Storlek: Ca 120 gram tvål.

Nablus är en stad på Västbanken med långa traditioner av tvåltillverkning som varit betydande för samhällets utveckling och välstånd. Tvålen tillverkas enligt traditionella metoder som använts i tusentals år.

Leverantör: SYR Handel, Sverige.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nablus Traditionell Olivtvål”

Your email address will not be published. Required fields are marked *