PlanToys – Helikopter Röd

PlanToysArtnr: 31889

13.99 

31889-PlanToys-Helikopter-Rod-300x300.png
31889-PlanToys-Helikopter-Rod-1-300x300.png

PlanToys – Helikopter Röd

PlanToys Artnr: 31889
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

En rolig röd helikopter från PlanToys. Helikoptern är tillverkad av trä, rotorbladen av naturgummi och landningsstället av plast. Rotorbladen kan snurra om man rör på dem. Innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 år. Lue lisää

13.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Helikopter i Trä

En rolig helikopter från PlanToys. Helikoptern har ett rotorblad av naturgummi som kan snurra runt om man rör på det. Med helikoptern kan man flyga runt och upptäcka nya platser i världen. Den passar bra ihop med PlanToys Vägmaskiner och Delivery vans.

Ålder: Från 3 år och uppåt.

Storlek: 12.6 cm x 5.4 cm x 6.9 cm.

Träslag: Gummiträ.

Material: Tillverkad i massivt obehandlat trä och målad med giftfria färger. Rotorbladen är tillverkade av naturgummi och landningsstället av plast. Tillverkaren försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. Kartongen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.

Fakta: Tillverkad i trä och målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. De vattenbaserade färgerna är säkerhetscertifierade och säkra för barn i alla åldrar. Träet är ej behandlat med kemikalier. Tillverkarens forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlanToys – Helikopter Röd”

Your email address will not be published. Required fields are marked *