PlanToys – Push Along Bunny Ljusblå

PlanToysArtnr: 31890

14.99 

31890-PlanToys-Push-Along-Bunny-Ljusbla-300x300.png
31890-PlanToys-Push-Along-Bunny-Ljusbla-1-300x300.png
31890-PlanToys-Push-Along-Bunny-Ljusbla-2-300x300.png

PlanToys – Push Along Bunny Ljusblå

PlanToys Artnr: 31890
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

PlanToys Push Along Bunny är en rolig kanin med hjul som passar de mindre barnen. Kaninen är lätt att greppa och skjuta framför sig när man leker med den. Den är tillverkad av gummiträ och PlanWood som är PlanToys egen uppfinning. Passar barn från 1 år. Lue lisää

14.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Push Along Bunny Ljusblå

En söt kanin från PlanToys med hjul. Kaninen är enkel att greppa och lätt att skjuta framför sig när barnet leker med den. Den här kaninen är kul för riktigt små barn, men även för större. Kaninen kommer att hjälpa barnet att utveckla sin grovmotorik, finmotorik, koordination, kreativitet och fantasi.

Färg: Ljusblå.

Ålder: Från 12 månader och uppåt.

Antal: 1 st.

Storlek: 12.5 cm x 6.5 cm x 7.3 cm.

Träslag: PlanWood och gummiträd.

Material: Tillverkad av PlanWood och gummiträd som inte längre går att använda för utvinning av gummi. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.

Fakta: Tillverkad av PlanWood® som är PlanToys egen unika uppfinning. Rötter och annat spill tas tillvara, finfördelas och färgas in med organiska, vattenbaserade färger utan gifter. Bindemedlet (1%) är även det organiskt och giftfritt. PlanWood®:s uppfinning gör det möjligt att skapa former som skulle vara svåra att åstadkomma av massivt trä. Leksaken innehåller även gummiträ och är målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. Träet är ej behandlat med kemikalier. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. PlanToys forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlanToys – Push Along Bunny Ljusblå”

Your email address will not be published. Required fields are marked *