PlanToys – Delivery Vans i Trä, 3-pack

PlanToysArtnr: 30746

9.99 

PlanToys – Delivery Vans i Trä, 3-pack

PlanToys Artnr: 30746
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Små söta bud bilar för barn. I setet ingår tre bilar i olika färger. Bilarna har fyra hjul och rullar bra. Tillverkad i gummiträ och målad med giftfria färger. Från 3 år Lue lisää

9.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Delivery Vans

Små söta budbilar för barn som tycker om att leka med just bilar. I setet ingår tre bilar i olika färger. Bilarna har fyra hjul och rullar bra.

Antal: 3 st små budbilar för post, pengar och mjölk.

Färg: Gul, gråblå och vit.

Ålder: Från 3 år och uppåt.

Storlek: Varje bil är 4,8 x 3 x 3,2 cm.

Träslag: Massivt gummiträ.

Material: Tillverkad av ekologiskt gummiträd som inte längre går att använda för utvinning av gummi. Målad med giftfria färger. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. Däcken är tillverkade i gummi och plast. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med soyabläck.

Fakta: Tillverkad av gummiträ och målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. De vattenbaserade färgerna är säkerhetscertifierade och säkra för barn i alla åldrar. Träet är ej behandlat med kemikalier. Tillverkarens forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Märk: Innehåller smådelar och bör ej användas av barn under 3 år.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlanToys – Delivery Vans i Trä, 3-pack”

Your email address will not be published. Required fields are marked *