PlanToys – Van Walker Blue

PlanToysArtnr: 31065

58.99 

PlanToys – Van Walker Blue

PlanToys Artnr: 31065
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

En rolig och utvecklande lära-gå-vagn till de minsta barnen som tänker ta sina första steg. Gåvagnen ser ut som en söt liten van och är tillverkad av trä. Den passar även bra som leksaksförvaring. Från 10 månaders ålder. Lue lisää

58.99 

Jäljellä

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Lära-gå-vagn

PlanToys Van Walker är en rolig lära-gå-vagn med en mjuk och fin form av en skåpbil. Vagnen kan användas av de minsta barnen när de ska ta sina första steg och den kan även användas som leksaksförvaring för klossar, bilar och annat man vill stuva undan i barnrummet. Handtaget är ställbart i två olika höjdpositioner och hjulens motstånd kan justeras så att vagnen inte rullar för fort. Hjulen har gummilister vilket gör att vagnen går mjukt och inte skadar känsliga golv.

Lära-gå-vagnen kommer att hjälpa barnet att utveckla grovmotoriken, koordination och att lära sig förstå orsak och verkan. En mycket fin present att ge bort till det lilla barnet!

Antal: 1 st.

Ålder: Från 10 månader och uppåt.

Storlek: 21,1 cm x 30 cm x 46,5 cm.

Träslag: Gummiträ.

Material: Tillverkad av gummiträd som inte längre går att använda för utvinning av gummi. Målad med giftfria färger. PlanToys försäkrar sig om att varje produkt uppfyller rigorösa säkerhetskrav. CE-märkt. Förpackningen är tillverkad av återvunnet papper och tryckt med sojabläck.

Fakta: Tillverkad av gummiträ och målad med organiska, vattenbaserade färger utan gifter, bly och andra tungmetaller. De vattenbaserade färgerna är säkerhetscertifierade och säkra för barn i alla åldrar. Träet är ej behandlat med kemikalier. Tillverkarens forskarlag har utvecklat ett organiskt, formaldehyd fritt lim som är giftfritt och helt fritt från ohälsosamma kemikalier. Leksaken uppfyller alla ASTM (American Society for Testing and Materials) säkerhetsstandarder och European Safety Standards (EN71).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PlanToys – Van Walker Blue”

Your email address will not be published. Required fields are marked *