RAW BRAGG Ekologisk Äppelcidervinäger

BraggArtnr: 19071

10.90 

RAW BRAGG Ekologisk Äppelcidervinäger

Bragg Artnr: 19071
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Bragg är en ekologisk och rå äppelcidervinäger. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certified i USA och koshercertifierad. Denna äppelcidervinäger anses vara en av de bästa i världen. Den är ofiltrerad, ouppvärmd och opastöriserad. 473 ml i glasflaska. Lue lisää

10.90 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Bragg Äppelcidervinäger

Bragg Äppelcidervinäger är en ekologisk och rå äppelcidervinäger. Den är bearbetad och buteljerad helt enligt USDA-riktlinjer, är ekologiskt certified i USA och koshercertifierad. Denna äppelcidervinäger anses vara en av de bästa i världen.  

Vinägern varken upphettas eller pastöriseras vilket gör att de hälsosamma enzymerna bevaras. Eftersom denna är ofiltrerad uppstår en naturlig grumlighet i botten på flaskan som kallas för “mamman” (The Mother).

Det är strängliknande proteinmolekyler, enzymer och mineraler som vanlig äppelcidervinäger inte har pga. den utsätts för processande. Det är “mamman” som utgör den hälsosamma delen av äppelcidervinäger.

Både för invärtes och utvärtes bruk:

Använd till dressingar, dipper, marinader, till att dricka med vatten, till badvattnet eller till hårsköljning.

Tips: vinägerhårskölj; 1 del vinäger och 5-6 delar vatten brukar bli bra. Du kan blanda i en liten flaska eller i en liten skål: det viktigaste är att du tycker den är lätthanterlig när du ska skölja håret. Efter schamponering, applicera vinägerblandningen, låt verka en stund, skölj.

Äppelcidervinäger hjälper mot kli i hårbotten och gör håret lent och glansigt. Det doftar kanske inte så gott men doften försvinner när håret torkar. Om du inte gillar doften kan du ha i några droppar eterisk olja.

Innehåll: Ekologisk äppelcidervinäger (från ekologiska äpplen), vatten. Utspädd till 5% syrahalt. Ofiltrerad, ouppvärmd och opastöriserad.

Näringsvärde per 100 ml:
Energi: 15 kJ / 3,6 kcal
Protein: 0 g
Kolhydrater: 0,6 g
Varav sockerarter: 0 g
Fett: 0 g
Salt 0 g

Tillverkare: Bragg, USA.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAW BRAGG Ekologisk Äppelcidervinäger”

Your email address will not be published. Required fields are marked *