Toalettborsthållare med droppskål rostfritt stål

Artnr: 30897

19.99 

Toalettborsthållare med droppskål rostfritt stål

Artnr: 30897
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

En toalettborsthållare i rostfritt stål. Toalettborsten hängs fast på den böjda pinnen och eftersom den är smal och tunn så passar den de flesta toalettborstar. Hållaren är hygienisk och praktisk med löstagbar skål. Lue lisää

19.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Toalettborstställ rostfritt stål:
Äntligen! En snygg och plastfri toalettborsthållare i rostfritt stål. Toalettborsten hängs fast på den böjda pinnen och eftersom den är smal och tunn så passar den de flesta toalettborstar. Eftersom hållaren monteras fast på väggen med skruvar så är det lätt att städa under och runt den. Inga fler hållare som välter när man dammsuger eller skurar golvet. Praktiskt och hygieniskt alltså. Droppskålen går att plocka loss från hållaren när man vill diska den. Väggplattan skruvas fast i väggen med två stycken skruvar.

Storlek: Väggplattan är 42 cm lång och 4,5 cm bred. Droppskålen är 15 cm i diameter och 6,5 cm hög.

Material: 18/10 Rostfritt stål. 100 % återvinningsbar, återanvändbar, miljövänlig och utformad för att hålla i en evighet. Resistent mot bakterier som har svårt för att fästa på ytor av rostfritt stål. 

Giftfri-Fakta: Fri från plast, BPA, PVC och ftalater. 

Skötsel: Skålen kan diskas för hand eller i diskmaskin.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Toalettborsthållare med droppskål rostfritt stål”

Your email address will not be published. Required fields are marked *