Matsmältning

Matsmältning

Matsmältningen är den viktigaste funktionen när det handlar om långsiktig hälsa. Att ta hand om din mage är en investering för livet som du är värd. Ingen uppblåst mage, ingen dästhet, ingen gasbildning eller trötthet efter lunchen – bara ett optimalt näringsupptag och ny energi efter varje måltid. Vi anser att hälsosamma magbakterier / mjölksyrabakterier tillhör en av de viktigaste tillskotten att välja. God hälsa börjar i magen!

Matsmältning

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Varumärken
Kategorier
102 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Matsmältning

Det är upp till oss att stödja och ge magen och tarmarna näring genom vad du äter och vad du utsätter dig för i din miljö och den typ av livsstil du lever. Det är lätt hänt att mikrofloran i magen blir obalanserad vilket kan ha mycket negativa effekter på matsmältning, eliminering av gifter och din allmänna känsla av välbefinnande.

Ett av de bästa sätten att främja maghälsan är att ”återplantera” hjälpsamma bakterier genom högkvalitativa produkter. Vi kan ta även ta hand om våra mikrober genom att börja med att förstå och undvika de tre största sakerna som arbetar mot vår hälsa vilket är exponering för giftiga ämnen, ohälsosam kost och stress.

Visa hela texten