Dansktalande Customer Happiness Developer

Omfattning: Deltid/halvtid

Vi söker dig som kan prata och skriva flytande Danska och som älskar att göra människor glada!

Som en del av Glimjas Customer Happiness team är du ansiktet utåt och representerar våra värderingar, produkter och varumärken.

Vår kundnöjdhet är ytterst viktig för oss. Vi är dedikerade till att inte bara göra våra kunder nöjda utan även glada!

Därför försöker vi vara så proaktiva som möjligt och nå ut till våra användare med rätt information vid rätt tillfälle, innan de behöver kontakta oss. Exempelvis genom marketing automation, undersökningar, chattbottar, innehållsskapande och kunskapsbanker.

Dagligen kommer du även bemöta och hjälpa Glimjas kunder via mail, chatt och telefon samt på sociala medier. Du kommer även att hjälpa företaget med översättningar från Svenska till Danska.

Arbetet kräver att du är en lagspelare, men även är självgående och tar egna initiativ. Du kan med fördel kombinera denna tjänst med studier i viss mån, jobba från distans eller ha varierade arbetstider t.ex.dag, kvällar eller helger. Är du även intresserad av andra roller vi söker på Glimja kan dessa tjänster om möjligt kombineras!

Vi söker dig som:

 • 🧠 Kan skriva & tala flytande Svenska, Danska och Engelska.
 • 😃 Är trevlig, social och kommunikativ i både tal och skrift.
 • 🎨 Har ett kreativt mindset och lyckas alltid omvända en besviken kund till en återkommande kund.
 • 🧩 Är lösningsorienterad och har sinne för struktur och noggrannhet.
 • 💻 Är bekväm och effektiv med arbete via dator och telefon.
 • 🌞 Förstår företagets tonalitet och lyckas förmedla en positiv kundupplevelse i alla lägen.
 • 🌱 Är intresserad av en hälsosam och hållbar livsstil.

Denna roll är en heltid- eller deltidstjänst

 • Start:  omgående / enligt överenskommelse
 • Plats: Stockholm, T-bana Rådhuset / Remote
 • Arbetstider: Flexibla men under kundservice öppettider.

Rollen kan bland annat utvecklas till:

 • 🇩🇰  Country manager
 • 🏪 Flagship store manager
 • 🖊️ Copywriter
 • 🖌 Content Developer
 • 🏃‍♀️ Coach
 • 🚛 Purchase

Din utveckling och stimulans är viktig för oss, vi är i en kraftig tillväxtfas och alla i vårt team växer och utvecklas med oss! Din roll hos oss har likaså många möjligheter att utvecklas! 

Är du intresserad?

Låter det spännande att jobba på Glimja? Klicka på knappen, så kontaktar vi dig.

Vill du bli en del av Glimja-familjen?

GlimjaOrdbokVitKort

Tillsammans jobbar vi passionerat och tror på:

 • att bidra till att allt liv på planeten glimjar!
 • enklare sätt att leva en naturlig, hälsosam & holistisk hållbar livstil.
 • produkter som är noggrant utvalda med kunskap och omtanke.

Nu letar vi efter fler Glimjande kollegor till teamet!

Söker du efter internship/LIA? Vi tycker det är ett fantastiskt steg in i arbetslivet och en naturlig väg till fast anställning. Därför uppmuntrar vi dig att söka alla vår tjänster som en del av din sista LIA/praktik.

DU ÄR VIKTIG FÖR OSS

För oss är det viktigt att alla i teamet är glada, mår bra och kontinuerligt utvecklas. Vi stödjer dig i din passion och livsresa och vill ge dig de bästa verktygen och förutsättningarna så att du kan glimja, både på jobbet och hemma! Därför erbjuder vi hela teamet:

SAMLINGSPLATS & INNOVATION
SAMLINGSPLATS & INNOVATION

Vi tror att ett kontor är en samlingsplats som ska möjliggöra och inspirera till innovation och samarbete. Därför är vårt kontor beläget i centrala Stockholm, 20 sekunder från tunnelbanan och utrustat med allt som behövs.

SNACKS & RAKETBRÄNSLE
SNACKS & RAKETBRÄNSLE

Vi tror att hälsosam proviant bidrar till mer energi, fokus och avslappning på kontoret. Snacks, fruktkorgar, kaffe, te och adaptogener är bara några ingredienser i raketbränslet som driver oss framåt!

MODERNT KONTOR
MODERNT KONTOR

I vår lokal hittas bl.a. höj-och-sänkbara bord, olika ergonomiska stöd, växter, AI-styrd biologisk luftrenare och växtvägg, luftfuktare, ögonvänliga lampor & skärmar, digitala lås, smarta knappar, blenders, juicemaskiner, snacks, raketbränsle, fotbollsspel och massa annat kul!

TESTA NYA HÄLSOPRODUKTER
TESTA NYA HÄLSOPRODUKTER

Vi tror på att personligen kunna rekommendera alla produkter vi säljer. Därför provas varje ny produkt omsorgsfullt innan vi tar beslut om att köpa in den. Det ger dig möjligheten att testa de senaste och mest innovativa hälsoprodukterna före alla andra.

GEMENSKAP
GEMENSKAP

Vi tror på att bonda och göra saker tillsammans. Ett starkt team har roligare på jobbet, peppar varandra till att utvecklas och bli bättre, samt får mer gjort. Vi tror även på att vara vänner utanför jobbet. Därför gör vi resor, träningspass, utflykter, går på konferenser och andra aktiviteter tillsammans.

ETT TEAM I VÄRLDSKLASS
ETT TEAM I VÄRLDSKLASS

Vi tror att företag i världsklass kräver team i världsklass. Vi väljer omtänksamt ut våra kollegor för att skapa högpresterande och innovativa team. Vi tror på mångfald, passion, nyfikenhet, problemlösning, gemenskap, kontinuerlig feedback, optimism, passion och humor.

LEARNING
LEARNING

Vi tror på att vara bättre än vi var igår och hela tiden utvecklas. Därför utformar vi tillsammans en individuell inlärningsplan på flera nivåer och skapar de bästa förutsättningarna för att du ska kunna uppnå dem. Bland annat med hjälp av tillgång till digtala bibliotek och kurser. Ibland går vi även på konferenser tillsammans!

TRÄNING & VÄLMÅENDE
TRÄNING & VÄLMÅENDE

Det viktigaste för oss är att du och hela teamet mår bra. Vi tror att rörelse och meditation får oss att fungera bättre, både på jobbet och hemma. Med ett generöst friskvårdsbidrag och tillgång till yoga-studio vill vi möjliggöra för dig att underhålla en egen rutin och praktik. Vi tränar gärna tillsammans, ofta under arbetstid.

BRA UTRUSTNING
BRA UTRUSTNING

Vi tror på att bra utrustning möjliggör de bästa resultaten. Med en bra dator, en ögonvänlig skärm, noice canceling-hörlurar, ergonomiska verktyg och annat som du kan tänkas behöva kan du göra ditt jobb utan att begränsas.

FLEXIBILITET
FLEXIBILITET

Vi tror att du jobbar och trivs som bäst när du kan anpassa dina arbetstider efter behov. Vi ger dig stor frihet att själv planera ditt arbete, så länge det funkar bra med arbetsuppgifterna och kundnytta. Lägg upp tiden för att passa in familj, pendling, resa och passioner.

WORKATIONS / RESA & JOBBA?
WORKATIONS / RESA & JOBBA?

Vi tror att miljö- och kulturombyten inspirerar! Jobba från sommarstugan, ett tåg på transsibiriska järnvägen eller surfa på lunchrasten i Portugal. Tillsammans gör vi en plan så att det fungerar.

LURVIGA KOLLEGOR
LURVIGA KOLLEGOR

Vi tror på synergi mellan människor, djur och natur. Ta gärna med din fyrbenta vän till vårt djurvänliga kontor. Hundar, kaniner, minigrisar - alla är välkomna!

Är du sugen på ett nytt äventyr?

Lediga jobb hos oss

Här hittar du roller som vi aktivt rekryterar till men även roller som du kan spontanansöka till!

Lagerchef i Enköping

Är du en engagerad och coachande ledare som vill axla en bred roll med ansvar för vårt lager, lagermedarbetare och utveckling framåt? Är du nyfiken på e-handel och vill arbeta för en av de aktörer som har högst ambitioner i Europa? Då är du kanske personen vi söker!

Lagerpersonal i Enköping

Är du en driven lagspelare som vill utvecklas inom lager och logistik? Är du nyfiken på e-handel och vill arbeta för en av de aktörer som har högst ambitioner i Europa? Då är du kanske personen vi söker!

Inköp & Logistik (spontanansökan)

Optimera flöden och få ansvar för hastigheten på lageromsättningen och se till att vi har rätt varor i rätt tid. Använd data för att köpa in rätt mängd, vid rätt tillfälle för att maximera kundnöjdhet och intäkt.

Content Creator (spontanansökan)

Gillar du att vara kreativ och skapa värdefullt och engagerande content i olika format? Bland annat bilder, videos, text, guider, infographics, annonser, UX, copy, conversational, quiz, förpackningar.

Community Manager (spontanansökan)

Bygg och väx vårt community både fysiskt och digitalt. Få människor att connecta som en del av deras hälsoresa. Projektled, bygg team och utveckla fysiska och digitala events.

Customer Happiness (spontanansökan)

Brinner du för att hjälpa människor och göra dem glada? Kanske pluggar du och behöver göra något flexibelt hemifrån på deltid?​

Digital Marketing (spontanansökan)

Vill du bredda eller specialisera dig inom: SEO, SEM, facebook ads, sociala medier, google analytics, marketing automation, chatbottar.

Hälsocoach (spontanansökan)

Har du gått en utbildning och vill göra människor glada och hälsosamma? Är du genuint nyfiken på människor?

Hudvårdsterapeut (spontanansökan)

Är du passionerad för att det vi sätter på kroppen är rent och giftfritt? Brinner du för ekologisk kroppsvård, hudvård, hårvård och no-poo?

Dansktalande Customer Happiness Developer (spontanansökan)

Vi söker dig som kan prata och skriva flytande Danska och som älskar att göra människor glada!

Norsktalande Customer Happiness Developer (spontanansökan)

Vi söker dig som kan prata och skriva flytande norska och som älskar att göra människor glada!

Ekonomiassistent och Administratör (spontanansökan)

Gillar du ekonomi, ansvar och struktur samt har ett stort intresse för hälsa och hållbarhet? Då söker vi dig!

Internship/LIA (spontanansökan)

Är du en hungrig student på jakt efter en praktikplats där du kan växa? Vi välkomnar dig som delar våra värderingar att söka LIA/internship inom alla områden.

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×