Bambu Home

Bambu Home

Bambu Home skapar husgeråd och babyprodukter som kommer med en minimal påverkan på miljön! Plastbanta enkelt med skålar, skedar, slickepottar, slevar och bestick gjorda av 100% certifierad ekologisk bambu.

Bambu Home

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
17 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Bambu Home

Få material har lika många unika egenskaper som bambu!

Bambu växer snabbt, vilket gör det till ett bra val för producenter som inte vill tära på jordens resurser. Det är lättviktigt och därför användbart i många olika syften, och samtidigt är det slitstarkt vilket gör att man även kan tillverka produkter av det som behöver hålla för hårdare tag. Kort och gott är det här på många sätt ett optimalt material för den tid vi lever i, och det har allt fler medvetna företag börjat inse.

Dock har inte alla gått så långt som att hylla den speciella växten genom att låna dess namn, som detta företaget har gjort. Säg hej till Bambu Home!

Deras produkter är perfekta när du är på jakt efter husgeråd och babyprodukter gjorda av ekologisk bambu. Både odlingen och produktionen sker i Kina, där företaget är baserat sedan dess grundare tog steget att flytta från Portland i USA, till den odlade bambuns högkvarter.

Många av oss är uppvuxna i en tid då bambu på sin höjd användes till billiga fiskespön eller blompinnar, men med tiden har det istället kommit att bli ett material som allt fler designers sneglar på för alla tänkbara syften.

Bambu Home värnar om materialets naturliga skönhet och enkelhet, och har satsat på en design som är så ren och okomplicerad som möjligt, samtidigt som funktionen i varje artikel är optimal. Slickepottar, slevar, bestick, skålar och skedar är bara några exempel på produkter som behövs i varje hushåll och som här görs av 100% certifierad ekologisk bambu.

Den som vill vara säker på att bara införskaffa husgeråd som kommit till med en minimal påverkan miljön, kan med glädje kolla in våra produkter från fantastiska Bambu!

Hos oss på Glimja plastbantar du lätt ditt hem med ekologiska bambuprodukter från Bambu Home.

Visa hela texten