Eco Cosmetics

Eco Cosmetics

Eco Cosmetics är mest kända för deras serie med solskyddsprodukter som innehåller ingredienter som till stor del är ekologiska och 100% naturliga. De tillverkar även schampom och andra produkter inom hår- och hudvård, för vuxna, baby och barn. Eco Cosmetics produkter är fria från syntetiska dofter färgämnen konserveringsmedel animaliska ämnen och är inte testade på djur.

Eco Cosmetics

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
32 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Eco Cosmetics

Solprodukterna är utformade för att skydda huden mot solen och dess uttorkande effekt med fysikaliska filter baserade på titaniumdioxid och välgörande oljor. De är fria från syntetiska dofter, färgämnen och konserveringsmedel. De innehåller inga ämnen från djur och är inte heller testade på djur.

Eco Cosmetics är mest kända för deras ekologiska solkrämer solgel sollotion med fysikaliskt solskydd utan nanopartiklar. Även deras schampon är populära. De doftämnen som finns i produkterna består av rena eteriska oljor (serien neutral innehåller inte eteriska oljor). Alla produkter från Eco Cosmetics är certifierade enligt reglerna för Ecocerts märkning av ekologisk och organisk kosmetik.

Visa hela texten