Gröna Gredelina

Gröna Gredelina

Gröna Gredelina tillverkar naturlig och ekologisk hem- och hudvård som får både dig och ditt hem att dofta ljuvligt, helt utan onödiga tillsatser. Produkter är specialanpassade för småbarn, allergiker och astmatiker och hjälper dig att hålla både dig själv och ditt hem skinande rent utan farliga ämnen.

Gröna Gredelina

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
18 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Gröna Gredelina

”De allra flesta av oss har nog någon form av relation till Elsa Beskows klassiska sagokaraktärer Tant Grön, Tant Brun och Tant Gredelin. Ni vet, de tre damerna som symboliserar det naturliga från växtriket, urgamla hushållsknep, och ett outtröttligt sinne för viktiga detaljer.

Just dessa starka karaktärer har gett inspiration till märket Gröna Gredelina, grundat av Lina Paciello med rötterna i Italien.

Gröna Gredelina tillverkar naturlig och ekologisk hem- och hudvård som får både dig och ditt hem att dofta ljuvligt, helt utan onödiga tillsatser. Med ekologiska råvaror och så få ingredienser som möjligt, tar företaget fram sina eko-produkter i en anläggning i Stockholm, helt utan mellanhänder.

Det italienska arvet gör sig påmint i de värderingar som Gröna Gredelina bär med sig, samt på företagets vurm för bra råvaror och smakfull stil. Här finns en genuin kärlek till hantverket, kombinerat med en skandinaviskt avskalad enkelhet som återspeglas i företagets design.

Om du har börjat fundera på att rensa hemmet från rengörings- och hudvårdsprodukter som innehåller obehagliga kemikalier, så kan Gröna Gredelina vara till god hjälp.

Dessa ekologiska produkter är specialanpassade för småbarn, allergiker och astmatiker och hjälper dig att hålla både dig själv och ditt hem skinande rent utan farliga ämnen. Gröna Gredelina värdesätter njutbara dofter, eftersom det ger livet mervärde och skapar välbefinnande. Dock används enbart växtbaserade parfymoljor och eteriska oljor fria från ftalater.

Gröna Gredelina samarbetar med ett anrikt parfymhus i södra Frankrike där man har jobbat med dofter i över 160 år. Och istället för att som många andra företag på marknaden testa nya produkter på djur, testar Lina Paciello sina varor på sig själv.

Gröna Gredelina är företaget som blandar naturlig tradition med modern produktion, och som menar att det då blir mer som förr – fast bättre!

Visa hela texten