Inlight Beauty

Inlight Beauty

Inlight Beauty är ett ekologiskt, innovativt och lyxigt hudvårdsmärke med Dr Mariano Spiezia i spetsen. Inlight är certifierade av Soil Association/Cosmos Organic och använder endast hundra procent ekologiska ingredienser av absolut högsta kvalitet. En fröjd för din hud!

Inlight Beauty

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
15 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Inlight Beauty

Inlight Beauty startades 2007 och förespråkade ”ren skönhet” från första början. Inlight väljer noggrant ut och blandar de finaste ingredienserna, utvalda för sina naturliga terapeutiska och konserverande egenskaper, vilket säkerställer att de fungerar i synergi med varandra och är snälla inte bara mot din hud utan också mot vår planet. Alla produkter tillverkas för hand i Cornwall i England. Inlight undviker massproduktion och deras unika produktionsprocess integrerar modern vetenskap, naturens alkemi och grön kemi.

Varje ekologisk ingrediens har specifikt valts ut av Dr Spiezia för sina välgörande egenskaper och individuella och/eller kollektiva synergieffekter. Alla Inlight produkter innehåller Dr Spiezias Bio Lipophilic Matrix® som är en blandning av ekologiska, kallpressade växtoljor som är noggrant framtagna för sin höga biokemiska affinitet till huden.

Visa hela texten