Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik

Klippan Yllefabrik är det självklara valet för alla som söker efter svensktillverkade filtar och plädar i naturmaterial. Upptäck trendiga mönster för den medvetna inredaren, eller spana in neutrala produkter som kan matchas med hemmets egna färger.

Klippan Yllefabrik

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
26 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Klippan Yllefabrik

Vem längtar inte med jämna mellanrum efter att krypa ner under en riktigt varm och mjuk ullpläd? Eller kanske en svalare filt i mjukaste bomull?

Klippan Yllefabrik är det självklara valet för alla som söker efter svensktillverkade filtar och plädar i naturmaterial. Som pricken över i görs produkterna så långt det bara är möjligt också av ekologiska alternativ. Det här är företaget som låter traditionell kunskap förenas med nytänkande.

Klippan Yllefabrik har stannat inom samma familj ända sedan uppstarten år 1879, och idag arbetar den fjärde och den femte generationen tillsammans i den skånska fabriken där allt görs från grunden.

Några av Sveriges mest tongivande formgivare har fått designa företagets kollektioner och resultatet imponerar även på den mest svårflörtade. En ekologisk ullpläd från Klippan Yllefabrik värmer både kropp och själ.

I en tid då allt fler av de ting vi har omkring oss såväl i våra hem som på arbetsplatser och i offentliga byggnader tillverkas av tveksamma material, som i värsta fall kan innebära att vi utsätts för en hälsorisk, är Klippan Yllefabrik ett extra välkommet inslag på marknaden.

Med utsökt design bjuder de på textilkollektioner som passar in nästan var som helst, och här finns något för alla åldrar. Upptäck trendiga mönster som tilltalar den medvetna inredaren, eller spana in mer neutrala produkter som enkelt kan matchas med hemmets egna färger. En söt ekologisk bomullsfilt kan bli den perfekta presenten till en nyfödd eller till namngivningsceremonin. På samma sätt uppskattar kanske det vuxna födelsedagsbarnet en vacker ullpläd mer än något annat.

Det som en gång var ett blygsamt litet ullspinneri är idag ett väletablerat företag med export till ett 30-tal länder runt om i världen. Hitta dina favoriter från Klippan Yllefabrik här på Glimja idag!

Visa hela texten