U-Konserve

U-Konserve

U-Konserve: funktionell matförvaring för riktiga återanvändare. Välj bland många olika matlådor i rostfritt stål 18/8 med lock av transparent silikon. Matlådorna är fria från BPA/BPS, bly och ftalater. 

U-Konserve

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
18 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

U-Konserve

Den som har fått uppleva äran att bli förälder till ett barn vet att det händer en hel del inom oss när vi blir ansvariga för en liten individs liv. Inte minst brukar det sätta igång tankarna på vad våra barn stoppar i sig. Dessutom drabbas många av oss av en innerlig vilja att kunna leva vårt familjeliv utan att orsaka alltför stora berg av sopor efter diverse engångsartiklar.

Ungefär så var det för de två föräldrarna Lynn Julian och Chance Claxton som grundade företaget U-Konserve år 2008. Antalet engångsförpackningar och plastpåsar som lämnade deras respektive hem när de packade barnens lunchlåda till skolan verkade oändligt, och de bestämde sig för att bryta mönstret och ta fram produkter som gick att återanvända och som därmed hade en mycket lägre påverkan på miljön.

Sagt och gjort, U-Konserve såg dagens ljus, och idag har teamet utökats med fler förmågor allt eftersom försäljningssiffrorna stigit.

De senaste åren har allt fler modiga bolag vågat ta steget och säga nej till material som i längden inte är hållbara för vår miljö. Flera av dem hittar du här på Glimja.

U-Konserve har vågat gå så långt som att inte rikta in sig på bara en viss typ av matförvaring, utan tvärtom satsar de på att kunna erbjuda artiklar som möter de allra flesta av familjens behov. De har ett stort utbud av matlådor i rostfritt stål som du kan använda om och om igen.

Produkterna tillverkas i Kina, och U-Konserve är ambitiösa när det kommer till omständigheterna. Oberoende myndigheter kontrollerar allt från goda arbetsvillkor till produktionens miljöpåverkan. De smarta artiklarna från U-Konserve är hållbara ur flera aspekter!

Visa hela texten