Vegetology

Vegetology

Vegetology är ett företag baserat i England som tillverkar veganvänliga kosttillskott. De var först på marknaden med veganvänlig Omega 3 tillverkad av alger och D3-vitamin tillverkad från mossa; som de kallar Vitashine.

Vegetology

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
4 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Vegetology

Vegetology strävar efter att hitta växtbaserade, alternativa ingredienser som ger bättre resultat. De skapar 100% vegetariska och vegetariska kosttillskott som är registrerade hos Vegetarian Society och Vegan Society. Vegetology var först på marknaden med veganvänlig Omega 3 tillverkad av alger och D3-vitamin tillverkad från mossa.
De flesta omega 3-tillskott använder ohållbar fiskolja. De ville använda ett miljövänligt alternativ. Andra veganvänliga omega-3-tillskott använde ALA omega-3, vilket inte är lika effektivt som omega 3 (helt enkelt uttryckt: det omvandlas inte lätt till användbar EPA och DHA av kroppen.)
Så de skapade ett unikt Opti3-komplex. Detta är en sällsynt kombination av alger och växtbaserade ingredienser som ger kroppen bevisade nivåer av EPA och DHA, i kombination med en dos av vegan vitamin D3.
Deras exklusiva vegan vitamin D3 (kolekalciferol) kommer från en speciell, organisk växtkälla som är en lav. Lavar är små unika växtarter som består av en symbiotisk förening av en svamp med en alger. Detta ger dem unika attribut som att överleva i extrema klimat och ha förmågan att växa och samla meningsfulla nivåer av användbara näringsämnen, inklusive vitamin D3.

Visa hela texten