FairZone Badkarsmatta Fairtrade Rubber Petrol

Fair ZoneArtnr: 30203

23.99 

blue-300x300.jpeg
fair-zone-badkarsmatta-fairtrade-rubber-nature-white-300x300.jpeg
fair-zone-badkarsmatta-fairtrade-rubber-nature-white-2-800x800-1-300x300.jpeg

FairZone Badkarsmatta Fairtrade Rubber Petrol

Fair Zone Artnr: 30203
LOPPU
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

En praktisk badkarsmatta i Fairtrade naturgummi. Badkarsmattan har sugproppar på undersidan för att sitta stadigt i badkaret eller på golvet i badrummet. Mattan är 76 x 34 cm och ett perfekt mått för de flesta badkar. Badkarsmattan är fri från plast, silikon, BPA, PVC och ftalater. 1 styck. Lue lisää

23.99 

Väliaikasesti loppu varastosta

Description

Badkarsmatta i naturgummi

En praktisk badkarsmatta i Fairtrade naturgummi från Fair Zone. Badkarsmattan har sugproppar på undersidan för att sitta stadigt i badkaret eller på golvet i badrummet. Mattan är 76 x 34 cm och ett perfekt mått för de flesta badkar. Badkarsmattan är fri från plast, silikon, BPA, PVC och ftalater. Naturgummit kommer från FSC-certifierade plantager.

Färg: Petrolblå.

Storlek: 76 cm lång och 34 cm bred.

Material: Tillverkad i 100% Fairtrade naturlatex från Sri Lanka. Naturlatexen är biologiskt nedbrytbar. Arbetarna får lön enligt Fairtrade. Fair Zone betalar en Fairtrade premie för det latex som de bearbetar. Gummiproducenterna (småskaliga bönder, plantagearbetarna, de som tappar gummiträden) bestämmer själva hur premien ska användas för att förbättra deras levnadsstandarder och arbetsvillkor. Premien används bland annat till rent dricksvatten, för stipendier till studenter eller till ålderspension. Badkarsmattan är tillverkad på Sri Lanka.

Fakta: Tillverkad av naturgummi/latex. Använd ej om du har latexallergi. Latexproteinet är urlakat vid tillverkningen så mycket det går. Veganska. Biologiskt nedbrytbar.

Skötselråd: Skölj alltid av badkarsmattan med ett duschmunstycke efter användning – skummande badprodukter bör sköljas bort noga. Häng upp badkarsmattan för att torka. Mattan kan rengöras med vinäger om den behöver en ordentlig rengöring. Blanda fyra delar vit vinäger med en del varmt vatten. Blötlägg mattan helt eller applicera lösningen med en svamp. När mattan inte används bör den förvaras på en ren, torr plats utan direkt solljus eller kontakt med en värmekälla.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FairZone Badkarsmatta Fairtrade Rubber Petrol”

Your email address will not be published. Required fields are marked *