Gröna Gredelina Ekologiskt Diskmedel 250 ml

Gröna GredelinaArtnr: 31061

9.99 

Diskmedel-Gröna-GredelinaJPG-300x300.jpg
BI3A7811-1160x1536-1-300x397.jpeg

Gröna Gredelina Ekologiskt Diskmedel 250 ml

Gröna Gredelina Artnr: 31061
LOPPU
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Gröna Gredelinas diskmedel är ekologiskt med få ingredienser och utan tillsatser. Det passar till all slags handdisk och är både milt och effektivt. Det är baserat på solrosolja och därmed en helt växtbaserad produkt. 250 ml. Lue lisää

9.99 

Väliaikasesti loppu varastosta

Description

Ekologiskt Diskmedel

Gröna Gredelinas diskmedel är ekologiskt med få ingredienser och utan tillsatser. Det passar till all slags handdisk och är både milt och effektiv. Medlet är baserat på solrosolja och därmed en helt växtbaserad produkt.

Doft: Milt.

Använd: Använd som vanligt diskmedel. Eftersom det är i avsaknad av starka tensider så löddrar inte diskmedlet så mycket som man kanske är van vid.

Fakta: Diskmedlet är utan syntetiska tensider, sulfater och färgämnen.

Gröna Gredelina är ett svenskt företag som tillverkar ekologiska och naturliga produkter för kroppen och hemmet helt utan giftiga kemikalier och onödiga tillsatser. Alla produkter innehåller så få ingredienser som möjligt och de flesta tillverkas i Stockholm efter genuina, gamla och beprövade recept.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gröna Gredelina Ekologiskt Diskmedel 250 ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser: INCI: Aqua (vatten), sunflower seed acid (förtvålad solrosolja)*, helianthus annuus flower extract (solrosextrakt)*, sodium chloride (mineralsalt)*. * ekologiskt odlade ingredienser.