Loelle – Moroccan Rhassoul Clay Red, 150 g

LoelleArtnr: LOE203

13.99 

Loelle – Moroccan Rhassoul Clay Red, 150 g

Loelle Artnr: LOE203
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Loelles Moroccan Rhassoul Clay Red är en helt multifunktionell naturlig röd lera från Marocko rik på mineraler som järn och magnesium. Röd lera har renande egenskaper, vitaliserar och gör huden mjuk och len. Den absorberar smuts samtidigt som den ger en klarare hudton och förbättrad spänst. 150 gram.
  Lue lisää

13.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Loelle Rhassoul Clay Red

Vad är det:
Loelles Moroccan Rhassoul Clay Red är en helt naturlig röd lera från Marocko rik på mineraler som järn och magnesium.

Vad gör den:
Röd lera har renande egenskaper, vitaliserar och gör huden mjuk och len. Den absorberar förorerningar samtidigt som den ger en klarare hudton och förbättrad spänst. Den sägs kunna stimulera lymfcirkulationen och lugna eksem och solsveda.

Passar:
Normal till torr hy.

Användning :
Lermask: Blanda lera med rosenvatten till önskad konsistens. Använd 10-50% lera och resten rosenvatten. Låt sitta ca 10 minuter. Skölj av med varmt vatten och använd en tvättlapp för att ta bort alla orenheter som dragits ur huden ordentligt. Har du torr och känslig hud kan du smörja in dig med lite vegetabilisk olja innan du applicerar masken. Avsluta gärna med arganolja för att bevara den sammetslena ytan som blivit efter behandlingen.

Hårtvätt: ta en större andel rosenvatten än lera och blanda till en pasta. Låt inte leran torka i håret under verkningtiden- spraya med rosenvatten eller fyll på med vatten. Skölj ur ordentligt.

Fritt från:
– Doftämnen
– Tensider, tvålämnen och sulfater
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol

Vikt:
150 g

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Loelle – Moroccan Rhassoul Clay Red, 150 g”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ingredienser/INCI:
Illite, kaolinite (Red clay).