Turtle Bag Limegrön – Korta Handtag

Turtle BagsArtnr: 50902

6.99 

50902-TURTLE-BAG-LIMEGRON-300x300.png
50902-TURTLE-BAG-LIMEGRON-1-1-300x300.png
50906-TURTLE-BAG-AQUAMARIN-1-1-300x300.png
50907-TURTLE-BAG-SVART-–-LANGA-HANDTAG-2-1-300x300.png

Turtle Bag Limegrön – Korta Handtag

Turtle Bags Artnr: 50902
Tämä tuotekuvaus odottaa vielä käännöstä, joten voit lukea siitä tällä hetkellä vain ruotsiksi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää tai tarkennettavaa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Turtle Bags nätkasse av GOTS-certifierad bomull är enkel att bara stoppa i fickan när du ska gå ut, på så sätt slipper du köpa en onödig plastkasse varje gång du handlar. Den är rymlig och klarar upp till 40 kg i vikt. Nätkassen har korta handtag och finns i flera härliga färger. Den här nätkassen är limegrön. Lue lisää

6.99 

Varastossa

Passa på! Kampanjen tar slut om:

Description

Turtle Bag Ekologisk Nätkasse Limegrön

En klassisk nätkasse från det engelska varumärket Turtle Bags. Kassen är tillverkad av ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgad med GOTS-certifierade färger. Den är mycket rymlig och i och med att den är tillverkad av nät så expanderar den när du fyller den med saker. Den stora öppningen gör den lätt att fylla. Kassen är naturligt superstark och den klarar av att bära upp till 40 kg i vikt! Perfekt för grönare shopping. Kan även användas som förvaring hemma, som handväska eller till strandleksakerna (sanden rinner lätt ut). Den här kassen har korta handtag och bärs bäst i handen.

  • Extremt stark och hållbar
  • Zero Waste
  • Återanvändbar
  • GOTS

Färg: Limegrön.

Modell: Korta handtag.

Skötselråd: Tvättas i 30 grader. Torktumla ej. Följ tvättrådet på produkten.

Material: Tillverkad av 100% ekologisk GOTS-certifierad bomull och färgad med GOTS-certifierade färger. Slutprodukten är GOTS-certifierad. Tillverkaren använder sig enbart av GOTS-certifierad bomull som är kontrollerad från odlaren och hela vägen fram till slutprodukt. GOTS-bomull kontrolleras noga på plats och ska enligt certifieringen uppfylla viss krav på råvara, arbetsförhållanden, bearbetning, förpackning och transport.

Fakta: Begreppet Turtle Bags inspirerades av just sköldpaddor: dessa fina varelser fanns redan på planeten när dinosaurierna var här. Det finns fem arter av sköldpaddor som besöker Storbritannien där Turtle Bags skapades. De reser hundratals mil under sommarmånaderna och söker särskilt efter maneter. Tragiskt nog är den största medlemmen av sköldpadda familjen – Leatherback sköldpaddan – benägen att ta miste på kastade plastpåsar i havet med maneter – dess enda källa till mat. En plastkasse kan se ut som en manet för en sköldpadda, de tror det är mat. Därför startades Turtle Bags.
Turtle Bags har fått ett bra gensvar från WWF för deras etiska & miljövänliga inställning. Företaget stödjer the Marine Conservation Societys arbete. Genom att köpa produkter från Turtle Bags så stödjer man bla organisationer i Nepal som arbetar mot trafficking mm.

Tillverkare: Turtle Bags, England.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Turtle Bag Limegrön – Korta Handtag”

Your email address will not be published. Required fields are marked *