100% Pure

100% Pure

100% Pure från Kalifornien erbjuder smink, hudvårds- och kroppsvårds produkter för både vuxna och barn baserade på naturliga och ekologiskt certifierade råvaror. Deras fina produkter är fria från syntetiska kemikalier och dofter, kemiska konserveringsmedel och andra potentiellt hälso- eller miljöskadliga ämnen. Alla produkter är djurvänliga, texten på produkterna är skrivna med sojabläck och alla produkter som inte innehåller honung är veganvänliga.

100% Pure

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
110 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

100% Pure

100% Pure är kända för sin höga kvalité, stilrena och praktiska förpackningar samt härliga dofter som förgyller vardagen och huden. Men 100% Pure är inte bara ett namn. Det är även deras ingredienslista.

100% Pure är helt enkelt ett åtagande att producera de renaste, hälsosammaste och härliga produkterna samt utbilda alla varför det är så viktigt med att välja rena ingredienser i kroppsvård. 100% Pure strävar efter att leva med medkänsla, vänlighet och empati; att vara miljömässigt hållbara och förbättra livet för både människor och djur.

Alla 100% Pure´s formuleringar följer strikta renhetsstandarder och innehåller aldrig starka kemiska eller giftiga ingredienser. 100% Pure tar färgpigment från frukt, grönsaker, te och kakao för att undvika vanliga FD & C-färgämnen och tungmetallsfärgämnen. De går igenom en noggrann process för att se till att varje ingrediens aldrig kommer från djur. Deras engagemang för djuren innebär att de aldrig testar sina produkter på djur och att produkterna är certifierade som djurvänliga.

Visa hela texten