Bee's Wrap

Bee's Wrap

Äntligen finns ett folie som kan återanvändas och som är enkelt att rengöra. Bee’s Wraps folie fungerar utmärkt för allt från ost till grönsaker och bröd och finns i flera storlekar. Genom att rengöra folien med kallt vatten och ett milt diskmedel kan samma folie användas i upp till ett år.

Bee's Wrap

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
19 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Bee's Wrap

Vill man vara säker på att inte få i sig onödigt mycket kemikalier, så bör man undvika att förpacka sin mat i plast!

Bee´s Wraps grundare, amerikanska Sarah Kaeck, funderade mycket över detta under de år som hon var hemma med sina tre barn. Familjelivet kretsade en hel del kring egen odling och produktion av allt från ägg till getmjölk. Sarah kände då att hon behövde hitta ett alternativ till all plast som gick åt till förvaring.

Efter en period av vilt experimenterande insåg Sarah att bivax skulle bli lösningen på hennes problem. Med hjälp av tunt tyg och av jojobaolja som i likhet med bivax har antibakteriella egenskaper, lyckades Sarah ta fram ett naturligt och ekovänligt folie som kan användas om och om igen. Bee’s Wrap blev snart en hit för fler än bara familjen Kaeck, och produkten har hyllats av en lång rad hänförda kunder och matjournalister.

Att Bee’s Wrap slår många flugor i en smäll är ingen överdrift. Äntligen finns ett folie som kan återanvändas och som är enkelt att rengöra. Folien fungerar utmärkt för allt från ost till grönsaker och bröd, och storleken är anpassad efter vilken produkt du önskar använda det till.

Med hjälp av värmen från din egen hand kan du enkelt forma folien så att det sluter sig perfekt över t. ex. en citronhalva eller över en skål som ska in i kylen. Vid lägre temperaturer blir folien från Bee’s Wrap stelare. Genom att rengöra folien med kallt vatten och ett milt diskmedel kan samma folie användas i upp till ett år.

Hemma hos familjen Kaeck doftade hela köket länge av bivax, ända tills Bee’s Wrap slutligen fick egna lokaler att växa i. Allt för att ännu fler ska kunna ta del av denna glädjande och användbara innovation!

Visa hela texten