Living Libations

Living Libations

Living Libations är lyxig kroppsvård. Skönhetsprodukter tillverkade av botaniska växter med de finaste formuleringarna. De använder ekologiska och vilda ingredienser av högsta kvalitet för att formulera sina vårdande produkter som är lika effektiva som de är harmoniserande för kroppen och sinnet. Alla produkter är rena i sitt innehåll, utan skadliga tillsatser, glutenfria och veganvänliga. Deras holistiska, annorlunda tandvård är stora favoriter.

Living Libations

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
35 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Living Libations

Namnet Living Libations förmedlar naturens intelligenta, livskraftiga gåvor för att hedra människans hälsa och skönhet. Deras skapelser är naturliga, innovativa och av utmärkt kvalitet.

  • Alla eteriska oljor framställs genom en långsam destillation vid lägsta möjliga temperatur för utmärkt kvalitet. De destilleras endast från den namngivna växten. De kallar sina eteriska oljor för Hi-Fi oljor på grund av destillatörernas trogna och exakta följsamhet till huvudväxten. De destilleras från antingen vilda eller ekologiskt odlade växter.
  • Alla deras feta basoljor är kallpressade och helt ouppvärmda.
  • Alla produkter är glutenfria och de vi erbjuder vegansk.
  • Alla produkter är så råa som möjligt. Det finns inga råa eteriska oljor eftersom de framställs genom ångdestillation av växtmaterial.
Visa hela texten