Terranova

Terranova

Terranova grundades 2008 av Solgar-veteranen Stephen Terras som i över 40 år arbetat med naturmedicin, örtmedicin och botanisk vetenskap. Hans många kunskaper speglas tydligt i alla Terranovas produkter, som med hjälp av avancerad teknik och naturliga ingredienser är några av de mest effektiva tillskotten som finns.

Terranova

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
21 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Terranova

Terranovas Grundare Stephen Terras är en av Europas ledande auktoriteter inom naturmedicin, med särskild inriktning på örtmedicin och botanisk vetenskap. Under sin över 40 år långa karriär i närings- och örtmedicin har Stephen hållit mer än 450 föreläsningar i 19 länder och har varit en återkommande gästföreläsare inom näring och naturläkemedel på högskolor. Stephen är också författare till åtta böcker.

Terranovas tillskott är naturliga, växtbaserade, veganvänliga, glutenfria och alltid etiskt producerade. Alla växter och örter kommer från ekologiska odlingar. Alla Terranovas produkter är fria från tillsatser; inga konserveringsmedel, inga bindemedel och inga sötningsmedel.

Deras PhytoFRESH-system gör att de flesta örterna och växterna är frystorkade, vilket bevarar deras bioaktivitet. I praktiken motsvarar en frystorkad växt en nyplockad, med den enda skillnaden att all vätska är borta. PhytoFRESH är en metod där man direkt efter skörd fryser ner den färska plantan, frukten eller örten till mycket låg temperatur. Därefter frystorkas materialet med en unik metod som tar bort 100% av allt vatten. Glasburkarna bevarar innehållet fräscht och kan lätt återvinnas.

Deras unika synergisystem Magnifood möjliggör att de förhållandevis lågdoserade ämnena blir flera gånger effektivare än traditionella kosttillskott. Magnifood är t.ex. ett synergi-komplex bestående av färskt, frystorkade och ekologiskt odlade växter. På detta sätt, bevaras den biokemiska strukturen hos den torkade växten och liknar i praktiken den ursprungliga färska växten, men i en mer koncentrerad form. Blandningen är unikt framtagen för varje produkt som en tillsatts (40-60% av kapselvolymen) för att skapa en rejäl ”magnifikation” av effekten på de övriga näringsämnena i produkten. Magnifood tjänar som en synergist, och ger således bättre upptag, biotillgänglighet och effekt av produktens näringsämnnen. Det ger även ett brett utbud av fytonäringsämnen.

Visa hela texten