Abeego

Abeego

Varför använda plast eller aluminiumfolie, när man kan välja Abeego som tillverkar folie för matförvaring av helt naturliga material. Grundaren Toni Desrosiers kan skryta med att sedan 2008 ha varit först på marknaden med naturligt bivaxfolie. Abeegos produkter “andas”, till skillnad från exempelvis plast.

Abeego

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
4 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Abeego

Varför använda plast eller aluminiumfolie, när man kan välja Abeego?

Detta moderna företag tillverkar folie för matförvaring av helt naturliga material. Grundaren Toni Desrosiers kan skryta med att sedan 2008 ha varit först på marknaden med naturligt bivaxfolie.

Abeegos produkter “andas”, till skillnad från exempelvis plast. Som grundaren själv har uttryck det, så är det mest logiskt att ha det på det viset. Naturens egna fruktskal etc. är ju inte helt lufttäta – alltså borde artificiella produkter för matförvaring inte heller alltid vara det.

Desrosiers har också varit mån om att Abeegos naturliga folie ska vara inspirerande att använda. Arken är både vackra, väldoftande och behagliga att använda. Tanken är att de faktiskt ska kunna uppmuntra till ett sundare förhållningssätt till maten vi äter. Istället för att slänga matrester, kan vi ta till vara på dem.

Att det har dykt upp fler liknande produkter på marknaden sedan Abeego tog täten, ser företaget bara som en vinst i kampen för en mer hållbar värld.

Många av de varor du hittar här på Glimja går att använda om och om igen, så att du slipper lägga pengarna på engångsprodukter som ofta är mindre bra för miljön. Artiklarna från Abeego är inget undantag – en enda investering gör att du har folie för en lång tid framöver. Ett ark som rengörs på rätt sätt håller i minst ett år, om inte längre.

Grunden i företagets produkter är hampa och certifierad eko-bomull. Ovanpå detta har man strukit på rent bivax, tillsammans med kåda och ekologisk jojobaolja som har antibakteriella egenskaper. Abeego är perfekt att forma kring grönsaker, smörgåsar, eller att lägga över en skål med mat som ska förvaras i kylskåp eller i rumstemperatur.

Värmen från dina händer gör att bivaxfolien snabbt formar sig och lägger sig som du önskar. Man kan också använda arken till förvaring frysbox i upp till en månad. Skaffa ett par bivaxdukar från Abeego, och vips så kan du förvara mat på ett modernt och naturligt sätt!

Visa hela texten