Namaki

Namaki

Namaki tillverkar roliga produkter för ansiktsmålning med ingredienser som är säkra för barns hud och hälsa. De har sedan starten använt noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser när de formulerar sina produkter. Hos Glimja hittar du ett stort utbud av Namakis underbara och festliga ansiktsfärger som passar barn i alla åldrar.

Namaki

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
22 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Namaki

Namaki erbjuder naturlig och ekologisk ansiktsfärg/makeup för barn. Produkterna är skonsamma mot huden och inte giftiga för barns hälsa. Produktsortimentet växer hela tiden men produkterna fortsätter att vara ekologiskt certifierade. Det är något Namaki aldrig tummar på.

Namaki är djurvänner precis som vi på Glimja är. De är helt emot djurförsök och det var ett val de gjorde långt innan lagen krävde det. De jobbar hela tiden för att kunna erbjuda fler veganska produkter som inte innehåller några djuringredienser.

De fina förpackningarna är återvinningsbara och framtagna för att vara skonsamma mot miljön. Namaki anser att det är viktigt att skydda människor, djur och miljön i varje steg på vägen från att produkten skapas tills att den hamnar i din brevlåda. Därför erbjuder de återvinningsbara förpackningar där de flesta har ett miljövänligt Imprim’vert certifierat tryck på utsidan. De försöker i stor utsträckning skapa förpackningar som man vill spara och återanvända i hemmet.

Visa hela texten