Weleda

Weleda

Weleda har sedan 1921 tillverkat ekologisk hudvård kroppsvård och hårvårdsprodukter. I dag finns Weleda i 51 länder världen över och är världsledande inom antroposofisk medicin och pionjär och marknadsledande inom naturlig ekologisk hudvård. Alla Weledas produkter är fria från syntetiska konserveringsmedel färg- och parfymämnen samt från parabener och vare sig ingredienser eller den färdiga produkten testas på djur.

Weleda

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
49 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Weleda

Weledas rena växtextrakt och ingredienser skördas över hela världen antingen i våra egna trädgårdar eller genom långsiktiga samarbeten med odlare. De samarbetar med lokala bönder och hjälper dem att ställa om sina konventionella jordbruk till långsiktigt hållbara ekologiska jordbruk. Genom dessa fair trade-avtal erbjuder Weleda både ekonomiskt och socialt stöd till dessa samhällen. Detta är ett sätt att visa att de lever som de lär det vill säga ”I samklang med människa och natur”.

Weledas produkter är 100 % naturligt certifierade av Natrue, ekologiskt certifierade och dermatologiskt testade, de innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener. Weleda är 100% certifierad naturlig och ekologisk hudvård.

Visa hela texten