Global Healing

Global Healing

Global Healing grundades av Dr. Group 1998. Hans vision var att hjälpa så många människor som möjligt med deras hälsa, bland annat genom att sprida information och hälsoprodukter i världsklass. GH:s örtextrakt tillverkas genom en unik process, se gärna videon här. Resultatet är några av de allra finaste och mest effektiva kosttillskotten som går att hitta på marknaden idag.

Global Healing

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
42 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter
Show Filters
Visa 16 Alla produkter

Global Healing

Dr Group vill visa hur enkelt man kan göra en detox och hur viktigt det är för kroppen. Dr. Group har själv studerat hälsa och näring i över 20 år och undervisar nu sin kunskap och erfarenhet vidare. Historien om Global Healings örtextrakt är baserad på Dr. Groups forskning. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade produkterna han kunde. Det började med att han studerade verk från 1600-talets berömda forskare och en alkemist; Paracelsus. Paracelsus lära, har sitt ursprung i Spagyria vilket innebär att extrahera och kombinera örter. Ordet används för att beskriva en process för en beredning av örter i ett elixir för hälsa och lång livslängd. Dr. Group tog denna ursprungliga teknik och avancerade vetenskap och skapade Spagyrex®-processen, en revolutionerande, flerstegs alkemi och processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att extrahera den mest kraftfulla delen i örten. Numera har de även tillfört ljudfrekvenser och trippeldestillerat vattnet genom en biofotonisk vattenreningsenhet.

Se gärna denna video.

Global Healing har sin egen toppmoderna tillverkningsanläggning i Phoenix. Den är inte bara utrustad med toppmodern utrustning och välutbildad personal, utan den är också miljövänlig från grunden, inklusive VOC-fri färg och ett luftreningssystem som motstår föroreningar.

De granskar rutinmässigt och systematiskt sin anläggning och deras rutiner och försöker ständigt göra allting bättre. Innan något går till produktion testas alla ingredienser för att säkerställa renhet och styrka. Slutprodukterna testas också med branschledande utrustning av en tredjeparts organisation.

Visa hela texten