Alpha Plus

Alpha Plus

Alpha Plus startade sin verksamhet 1983 och är ett av Sveriges ledande företag inom näringsmedicin. Företaget arbetar med distribution av näringstillskott samt vidareutbildning av och rådgivning till terapeuter och hälsokostpersonal som använder näringsbehandling i sin verksamhet. Alpha Plus samarbetar med biokemister, läkare, tandläkare, kropps- och näringsterapeuter för att erbjuda så bra produkter och tjänster som möjligt.

Alpha Plus

FILTER

Pris
kr
kr
Filtrera
Ingredienser
Användningsområde
Passar till
Certifikat/Kvalitet
Kategorier
11 produkter visas
Återställ alla filter
Show Filters
Show Filters

Alpha Plus

Alpha Plus tillverkar inte bara högkvalitativa och effektiva näringstillskott utan bidrar även med utbildning och rådgivning till terapeuter och andra utbildade inom hälsa samt hälsokostpersonal. De har ett antal duktiga näringsterapeuter anställda som kan svara på frågor. Peter Wilhelmsson som startade företaget är en av de mest kunniga inom området hälsa i Skandinavien och har skrivit ett flertal mycket intressanta böcker om hälsa.
Alpha Plus har många elitidrottare som kunder och ambassadörer och många av dessa tävlar på yttersta världselitnivå inom exempelvis triathlon, löpning, cykling, simning, brottning och bandy. Alpha Plus har således stort fokus i kvalitetssäkringsarbetet på just att säkerställa att deras produkter inte avsiktligt eller oavsikligt skall innehålla dopingklassade substanser.
I deras aktiva miljöförbättringsarbete har de nu på ett antal av sina nya produkter tagit det första steget och bytt material i själva burken från vanlig oljebaserad polyetenplast till biobaserad polyetylenplast.

Visa hela texten