Recension: Ekologisk och naturlig anti-ageserie och hudvård från Suki (2023) 1

Recension: Ekologisk och naturlig anti-ageserie och hudvård från Suki (2023)

0

Alla Suki fans undrar säkert om den nya ERA serien verkligen levererar.

Nu kan du sluta fundera, för här kommer en gedigen recension på produkterna.

Så här testades Suki produkterna

Jag testade Suki’s nya produkter under vintertid. Varje produkt har använts separat med andra icke bioaktiva produkter (ej Suki).

I slutet testades samtliga Suki produkter ihop som en hel hudvårdsrutin.

Mitt 42 åriga ansikte är i pre-age fas där jag drömmer om lysande, smidig och fast hy, jämn hudton samt mindre porer. Huden är torr och har börjat ge vika för tyngdkraften.

1. Suki Cleansing Oil, 120 ml

Jag blev förvånad över att en rengöringsolja har en så tunn och silkeslen textur. Trots detta löste den upp smink och smuts på direkten.

Suki rekommenderar att du ska skölja av oljan med varmt vatten. Har du torr hy får du akta dig för varmt vatten då det kan torka ut huden.

Eftersom denna rengöringsolja inte har några tvålämnen är den inte direkt vattenlöslig. Jag valde istället att få bort oljan är med en fuktad duk.

Tack vare den kladdfria formulan lämnades inga oljerester kvar. Det här är en rengöringsolja deluxe som är lätt att använda, kladdfri och enkel att tvätta ur duken.

Ansiktet blev riktigt rent och otroligt fräscht. På morgonen vaknade jag med mjuk och smidig hy. Så bra!

När en fantastisk rengöringsolja som denna inte innehåller tvålämnen finns det all anledning att testa den som ansiktsolja.

Resultatet förvånade mig så pass att vågar säga att den gör ett lika bra jobb eller kanske t.o.m. ett bättre jobb som ansiktsolja.

Behöver du en behovs- eller resultatinriktad ansiktsolja ska du hellre välja någon av Suki’s välformulerade ansiktsoljor. Vill du däremot ha en silkeslen och lätt ansiktsolja eller oljeserum i din hudvårdsrutin är denna klockren.

Har du torr hy är den även super som primer under din foundation.

Som ansiktsolja är produkten galet prisvärd. Hela 120 ml i snygg glasflaska med praktisk pump. Det skulle inte förvåna mig om den även gör underverk som hårolja…

2. Suki Hyaluronic Acid Milk Serum, 49 ml

Denna dyrgrip har många länge undrat om den verkligen är bättre än andra liknande produkter med hyaluronsyra som huvudingrediens.

Suki’s Hyaluronic Acid Milk Serum är inte bara bättre än liknande produkter, utan helt enkelt den bästa hyaluronsyra produkten jag någonsin testat. Om du liksom jag har torr hy och upplever att andra hyaluronsyra produkter inte gör någon skillnad eller endast ger tillfällig fukt, då ska du spana in denna.

Två droppar skulle räcka. Slurp sa det och jag behövde 5 droppar för att släcka hudens törst. På morgonen var hudtonen märkbart slätare och inte alls torr. Resultatet efter en applicering gick att ta på och det syntes också. Ansiktet var rejält återfuktad och fräsch som på gamla dar.

Snacka om snabba resultat. Nästa applicering behövdes det bara två droppar. Därefter räckte det med en droppe men unnade mig två om kvällarna.

Det fina var att det inte behövdes lika mycket mjukgörande. Huden blev helt enkelt mättad på fukt, vilket sparar på dyra ansiktskrämer och ansiktsoljor.

Min vanliga foundation behövde jag också mindre av. Den gled på den slätare huden och gav ett fräscht glow.

Tipset är att låta huden få dricka sig mätt på detta serum. Sen kan du säga hej då till torr hud.

Recension: Ekologisk och naturlig anti-ageserie och hudvård från Suki (2023) 2

3. Suki Vitamin C Serum, 30 ml

Huden var redan i bättre skick efter de två tidigare Suki produkterna, så det tog tog några dagar innan jag kunde se ett tydligt resultat.

Konsistensen är som en lättare gel som snabbt går in i huden. Av detta C-vitamin serum använde jag två droppar morgon och kväll.

Jämnare hudton fick jag, mer slät och len hy och bäst av allt fick jag mindre porer.

Jag kände mindre behov av att bära smink. En lätt tonad SPF och lite concealer räckte för att få huden att stråla.

Läs mer om varför du behöver C-vitamin i din hudvårdsrutin.

Recension: Ekologisk och naturlig anti-ageserie och hudvård från Suki (2023) 3

4. Suki ERA Facial Oil, 28 ml

Om Suki’s rengöringsolja är silkeslen, då är ERA Facial Oil mega silkeslen.

Bara efter en applicering fick jag nästa morgon märk- och synbara resultat. Hela ansiktet fick sig ett lyft och huden blev löjligt mjuk och len.

Det som gör denna ansiktsolja smått magisk är att den håller huden återfuktad och smidig hela dagen utan att det varken känns torrt mot kvällen eller fet på morgonen.

Behovet av foundation minskade. Det smink som användes såg perfekt ut hela dagen – varken matt eller glansigt. Två droppar ansiktsolja för perfekt balanserad hy är för bra för att vara sant.

Jag tycker också att hudtonen ser något jämnare ut, huden ser allmänt mer felfri ut. ERA Facial Oil ger resultat som ett (eller flera) serum, fast i form av en ansiktsolja. Jag är imponerad!

Liksom Suki Hyaluronic Acid Milk Serum krävdes det bra många fler droppar de första appliceringarna, kanske 5-6 droppar. Efter ett par dagar räckte det med två droppar.

Jag tycker att denna ansiktsolja är mycket prisvärd.

Om du liksom jag är i pre-age stadiet eller har besvärlig hud under klimakteriet kan SUKI ERA Facial Oil göra stor skillnad.

Recension: Ekologisk och naturlig anti-ageserie och hudvård från Suki (2023) 4

5. Suki ERA Reviving Face Cream, 50 ml

Första tanken är att denna ansiktskräm känns dyr. Om man räknar på det kostar den 479 kr för 30 ml vilket känns rimligt för en bioaktiv ansiktskräm, speciellt med tanken på de fenomenala resultaten.

Något som är säkert är att Suki ERA produkterna levererar.

Redan efter en dag fick jag slätare, fastare, mer jämn (både textur och ton) och len hud. Fast det som överraskade mig mest var att huden blev mer fyllig och fick sig ett lyft till den grad att nasolabiavecken (från näsan till mungiporna) blev mindre tydliga.

Efter ett par dagar slutade jag att använda foundation. Då jag varje dag brukade använda foundation oavsett helg eller vardag känns detta stort. Det var helt enkelt inget måste för att jag skulle känna mig pigg och fräsch.

Inga andra hudvårdsprodukter har i närheten gett lika bra eller snabba resultat.

En sak som jag märkte var att jag fick sämre resultat när Suki ERA Reviving Face Cream användes ihop med andra serum, krämer eller oljor.

Produkten blev helt enkelt utspädd ihop med andra icke bioaktiva produkter på huden. Bäst resultat fick jag när krämen applicerades direkt på ren hud efter rengöring.

Om jag måste säga något negativt om denna oslagbara ansiktskräm så är det att den inte släcker törsten på riktigt torr hud. Mina torrflagor försvann inte. Dock tror jag att Suki medvetet tagit fram denna ansiktskräm för att den ska göra underverk på alla hudtyper.

För torr hy kan man istället kombinera med deras Hyaluronic Acid Milk Serum och/eller ERA Facial Oil.

Det här är alltså en återfuktande ansiktskräm med lätt textur. Förresten, den har ett mycket diskret skimmer som ger ett jättefint lyster. Kan vara bra att veta.

Recension: Ekologisk och naturlig anti-ageserie och hudvård från Suki (2023) 5

Samtliga Suki nyheter tillsammans i en hudvårdsrutin

Det är lätt att räkna ut vad resultatet blev när alla dessa fenomenala produkter användes tillsammans. Det blir helt enkelt bäst när de används ihop för de kompletterar varandra väldigt väl.

Så förutom att få en strålande hud i så mycket bättre skick blev huden ännu mer fast och elastisk.

Trots att min hud är tålig blev den lite varm första gången samtliga produkter applicerades. Tänk på att de är bioaktiva hudvårdsprodukter vilket kan få huden att bli varm, röd eller få stickande känslor.

Det är dock tillfälligt och ska vara övergående. När huden vant sig kommer det inte att kännas något alls. Det ska inte klia eller ge upphov till utslag som inte går över.

Suki har verkligen tagit sin hudvårdsserie till en helt ny nivå och visar än en gång att de är ledande inom ekologisk bioaktiv hudvård.

Produkterna kommer dessutom i generösa storlekar vilket gör dem oerhört prisvärda. Det är inte ofta Suki släpper nya produkter. När de väl gör det kan man räkna med stående ovationer.

Vi på Glimja är otroligt glada över Suki’s nyheter och vi är stolta över att vara deras utvalda återförsäljare!

Recension: Ekologisk och naturlig anti-ageserie och hudvård från Suki (2023) 6
Lämna ett svar

* - obligatoriska falt är märkta

Vad tycker våra kunder?

OM GLIMJA

Vi på Glimja brinner för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om. Genom att förenkla en godare hälsa vill vi hjälpa dig dit. Därför säljer vi bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. För att du ska kunna känna dig helt trygg i vår shop säljer vi bara giftfria produkter som är skonsamma för dig och din familj. Om du inte vet vilka produkter som passar dina behov erbjuder vi alltid gratis produktrådgivning över mail eller telefon. Oavsett om du lever efter Medical Medium, Noo Poo, paleo eller är vegan har vi produkter att rekommendera dig.

För att må bra och känna dig full av energi krävs att du lever ett hälsosamt liv. En varierad kost rik på näringsämnen du behöver ger dig bra grundförutsättningar till att vara frisk och förebygga sjukdomar. Men att få i sig rätt mängder näring kan vara svårt för många. Då är det en god idé att komplettera med ekologisk hälsokost, det vill säga mat och kosttillskott som tillför extra näring. Några exempel på hälsokost vi säljer är pulver rika på antioxidanter, greens som spirulina, dulse och korngärsjuicepulver, samt medicinalsvampar som chaga och reishi. Till hälsokost räknas även hälsosamma örter & kryddor, t.ex. Gurkmeja och citronmeliss.

Våra naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga tillsatser. De flesta kosttillskotten är även veganska så att djuren och naturen kan glimja lika mycket som du. Till exempel säljer vi bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk som är den vanligaste formen. Andra vanliga vitaminer och mineraler många svenskar har brist av är D-vitamin, Magnesium, Zink, Vitamin B12 och C-vitamin. Med fel nivåer av dessa i kroppen är det svårt att känna sig glimjande. Vi letar efter de bästa kosttillskotten från hela världen och stoltserar med allt från svenska varumärken som Holistic till Amerikanska storfavoriter som Vimergy, Garden of Life och Global Healing Center.

En av våra grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att glimja, oavsett storlek på plånboken. Därför säljer vi även billigare hälsoprodukter. Trots att de inte kostar lika mycket kan du alltid vara säker på att de är av bra kvalitet. Till exempel säljer vi billiga kosttillskott från det prisvärda varumärket Helhetshälsa.

Men det är inte bara vad du stoppar i magen som påverkar hur glimjande du mår. Hur du vårdar din kropp är minst lika avgörande.

Vi säljer inga skönhets- och kroppsvårdsprodukter där djur kommit till skada i processen. Istället satsar vi på ett stort sortiment av cruelty free och veganska produkter. Det gäller allt från schampo och balsam till mascara och nagellack. Du kan också vara säker på att alla våra produkter är parabenfria, sulfatfria och fluorfria.

Att leva en hälsosam och hållbar livsstil blir enklare när du har den bästa utrustningen till hjälp. Som start rekommenderar vi dig att investera i en bra blender, som den prisbelönta mixern Omniblend. Vill du extrahera så mycket näring som möjligt från din mat är det bättre att juica den än att mixa den. En grundregel är att ju mer avancerad en kallpressande juicer är, desto mer näringsämnen extraheras ur ingredienserna. Men vi erbjuder även de bästa, billiga juicemaskinerna, som trots ett lägre pris ger dig riktigt mycket juice för pengarna. Du hittar även andra användbara redskap för hemmet i vår butik, bland annat luftfuktare, vattenrenare och vattenkokare i glas.

Välkommen till Glimjafamiljen, tillsammans hjälper vi hela planeten att glimja!

© Glimja AB 2023

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×