Så gör du en snabb och enkel tarmrening över natten med Global Healings Oxy-Powder 1

Så gör du en snabb och enkel tarmrening över natten med Global Healings Oxy-Powder

2

Detta är en artikel om tarmrening skriven av Dr. Group som står bakom ett av våra favoritmärken; Global Healing.

Global Healing gör förmodligen några av de renaste, mest naturliga och ekologiska kosttillskotten i världen. De har sin egen fabrik och kontrollerar hela leveranskedjan från lantbrukare till slutprodukt.

Vi på Glimja är stolta över att erbjuda deras produkter.

Här hälsar Adam & Mikael (två av Glimjas grundare) på i Houston, Texas på Global Healings kontor. De fick även en rundtur på deras fabrik i Arizona där de fick se hela processen och hur mycket arbete personalen på Global lägger ner för att maxa de läkande och stödjande effekterna av produkterna.

Så gör du en snabb och enkel tarmrening över natten med Global Healings Oxy-Powder 2

Fördelar med tarmrening (colon cleanse)

Vi äter alla för mycket ibland. Det är något som sker naturligt under hela livet. När du äter för mycket, särskilt på kvällen, reagerar din kropp på flera sätt.

I den här artikeln, skriven av Dr Group, ska vi utforska vad som händer med din kropp när du överäter, samt fördelarna med att utföra en tarmrengöring över natten med hjälp av naturliga produkter.

Vad händer när du äter för mycket

Att äta stora mängder mat – särskilt sent på kvällen, kan överanstränga ditt matsmältningssystem och göra dig uppblåst, trött och till och med förstoppad nästa dag.

Ibland kan maten sitta i din tarmkanal i flera dagar utan att smältas ordentligt, delvis på grund av att du kombinerar olika typer av mat som inte blandas väl.

Denna överbelastning tömmer ut de matsmältningsenzymer som du behöver för att bryta ner maten ordentligt.

Om maten ligger i din tarmkanal för länge börjar den dessutom ruttna innan din kropp kan eliminera den. När detta händer producerar den skadliga gifter som absorberas av din kropp.

När människor pruttar efter maten är det ofta för att de tenderar att inte tugga maten tillräckligt, vilket belastar deras mag-tarmkanal.

Det är inte bra för någon att äta så, särskilt inte regelbundet. Om du pruttar mycket är det en bra idé att göra en tarmrening så snart som möjligt.

Fördelar med rengöring av tarmen

Förutom att rengöra din kropp inifrån har tarmrengöring fler fördelar. Många människor rapporterar att de känner sig bättre nästa dag, bl.a:

 • Ökad energi
 • Mindre tillfällig förstoppning
 • Bättre matsmältning
 • Skärpt fokus och koncentration
 • Effektivare viktminskning
 • Gladare humör

En tarmrengöring går att göra över natten och Oxypowder är det snabbaste och enklaste sättet att åstadkomma detta.

Använd Oxy-Powder för tarmrengöring

Oxy-Powder® är ett naturligt och syrebaserat magnesiumtillskott som är speciellt utvecklat av Dr Group för smärtfri tarmrengöring.

”Jag utvecklade Oxy-Powder® som en lösning på skadan från de gifter och skadliga organismer som vi alla utsätts för. Oxy-Powder är en säker och effektiv tarmrengöringsprodukt som använder syrets kraft för att försiktigt rengöra och avgifta hela matsmältningskanalen och lindra uppblåsthet, gaser och tillfällig förstoppning.” – Dr Group

Oxy-Powder spolar säkert och effektivt ut gifter och avfall från din mag- och tarmkanal över natten med hjälp av syre.

Instruktioner för tarmrening

Att göra en tarmrening över natten är ett enkelt och lätt. Du kan upprepa instruktionerna i två till tre dagar om du känner att du behöver en djupare rengöring.

Ingredienser

Så gör du

 • Ta fram en stor glasburk eller ett stort glas.
 • Pressa en halv citron i glaset, tillsätt en tesked äppelcidervinäger och blanda med 5 dl renat vatten.
 • Innan du går till sängs tar du åtta kapslar Oxy-Powder och dricker upp hela vattenblandningen.
 • Målet är att uppnå tre till fem tarmrörelser nästa dag.

*Notera: Ej för barn, gravida eller ammande. Konsultera med läkare om du har en historia av njur- eller hjärtsjukdom.

Råd om tarmrengöring

Om du har fler än fem tarmrörelser följande dag ska du minska din portion Oxy-Powder med två kapslar i taget tills du kommer till en dos som är lagom för dig.

Tillfälliga kramper kan uppstå efter att du har intagit blandningen och kapslarna. Om detta händer beror det sannolikt på att din mage är full. Kramper är ett tecken på att din matsmältningskanal inte fungerar optimalt.

För att lindra tillfälliga kramper rekommenderar vi att du reser dig upp och går runt i cirka 15 minuter för att öka blodflödet och hjälpa tyngdkraften att flytta maten ner genom din tarmkanal.

När du har avslutat din rening rekommenderar vi att du fyller på din kropp med hälsosam, växtbaserad mat. Drick mycket vatten, motionera och öva dig i att äta medvetet.

Bra mat efter rengöring av tarmen

Efter att du har genomfört din tarmrening så är det bra att äta en kost som stöder en frisk tarm med mycket frukt, grönsaker och vatten.

Frukt

Frukt och bär innehåller mycket vatten, fibrer och antioxidanter.

Äpplen, bananer och jordgubbar är en bra början och du kanske redan har dem hemma. Var och en av dessa kan hjälpa dig öka ditt dagliga fiberintag.

Citrusfrukter, som apelsiner och citroner, är också bra för matsmältningen och ger dig vitamin C.

Torkade frukter som katrinplommon och tranbär kan också vara bra för din tarm och fungera som naturliga laxermedel.

Grönsaker

Korsblommiga grönsaker t.ex. broccoli, brysselkål, kål, blomkål, grönkål, bok choy har ett mycket högt innehåll av kostfiber, folsyra, kalcium, vitamin K, vitamin C, magnesium och antioxidanter.

De innehåller också en stor mängd klorofyll som främjar avgiftning.

Spenat, grönkål, vitlök, lök och ruccola är också bra att lägga till i din kost för att förbättra din tarmhälsa.

Örter

Örter är ett utmärkt sätt att komplettera din kost med hälsofrämjande näringsämnen. Var och en har egenskaper som uppmuntrar till rening och hjälper till att lugna matsmältningskanalen.

Örter kan ätas färska eller tas som örttillskott och tinkturer.

Frön och nötter

Frön och nötter är näringsrika och bidrar till att hålla dig energisk under hela dagen. De har ett högt innehåll av fibrer, E-vitamin, protein, zink och andra näringsämnen som din kropp behöver för att underhålla din tjocktarm.

Några av de bästa nötterna är mandel, paranötter, cashewnötter, pistagenötter, valnötter och hasselnötter. Bra fröalternativ är bland annat hampa, pumpa, solros, chia och linfrön.

Baljväxter

Bönor och linser är en utmärkt källa till fibrer och kolhydrater. De kan hjälpa dig att hålla din avföring regelbunden och främja en sund matsmältning.

Fermenterade livsmedel

Fermenterade livsmedel som kefir, kombucha, surkål och ekologisk yoghurt innehåller bakterier som kallas probiotika och som hjälper din tarm att bryta ner maten och har en gynnsam tarmreningseffekt.

Bra vitaminer och kosttillskott för din tarm

Många får inte i sig all den näring de behöver enbart genom kosten. Att balansera din tarmhälsa är inte annorlunda.

Att komplettera med rätt vitaminer och näringstillskott kan hjälpa din tarm och matsmältning. Nedan är några mycket bra tillskott för din tarm.

Här hittar du Oxy-Powder 120 kapslar
Här hittar du Oxy-Powder 60 kapslar

Skriv gärna en kommentar om du har frågor eller om du har fler tips för oss som vill göra en tarmrening!

2 comments

 1. Sylvia Hild

  Påverkar denna kur hjärta och njurar negativt/skadligt eftersom man bör prata med en läkare först. Läkare vet oftast mycket lite om alternativa metoder.

  1. Ellinor Lindström

   Hej Sylvia! Jag vet att det kan vara svårt att fråga sin konventionella läkare. Vi kan ej garantera att tarm reningen blir positivt ifall man är sjuk utan det är då bäst att göra under guidning av en näringsterapeut eller funktionell läkare.🌷

Lämna ett svar

* - obligatoriska falt är märkta

Vad tycker våra kunder?

OM GLIMJA

Vi på Glimja brinner för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om. Genom att förenkla en godare hälsa vill vi hjälpa dig dit. Därför säljer vi bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. För att du ska kunna känna dig helt trygg i vår shop säljer vi bara giftfria produkter som är skonsamma för dig och din familj. Om du inte vet vilka produkter som passar dina behov erbjuder vi alltid gratis produktrådgivning över mail eller telefon. Oavsett om du lever efter Medical Medium, Noo Poo, paleo eller är vegan har vi produkter att rekommendera dig.

För att må bra och känna dig full av energi krävs att du lever ett hälsosamt liv. En varierad kost rik på näringsämnen du behöver ger dig bra grundförutsättningar till att vara frisk och förebygga sjukdomar. Men att få i sig rätt mängder näring kan vara svårt för många. Då är det en god idé att komplettera med ekologisk hälsokost, det vill säga mat och kosttillskott som tillför extra näring. Några exempel på hälsokost vi säljer är pulver rika på antioxidanter, greens som spirulina, dulse och korngärsjuicepulver, samt medicinalsvampar som chaga och reishi. Till hälsokost räknas även hälsosamma örter & kryddor, t.ex. Gurkmeja och citronmeliss.

Våra naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga tillsatser. De flesta kosttillskotten är även veganska så att djuren och naturen kan glimja lika mycket som du. Till exempel säljer vi bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk som är den vanligaste formen. Andra vanliga vitaminer och mineraler många svenskar har brist av är D-vitamin, Magnesium, Zink, Vitamin B12 och C-vitamin. Med fel nivåer av dessa i kroppen är det svårt att känna sig glimjande. Vi letar efter de bästa kosttillskotten från hela världen och stoltserar med allt från svenska varumärken som Holistic till Amerikanska storfavoriter som Vimergy, Garden of Life och Global Healing Center.

En av våra grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att glimja, oavsett storlek på plånboken. Därför säljer vi även billigare hälsoprodukter. Trots att de inte kostar lika mycket kan du alltid vara säker på att de är av bra kvalitet. Till exempel säljer vi billiga kosttillskott från det prisvärda varumärket Helhetshälsa.

Men det är inte bara vad du stoppar i magen som påverkar hur glimjande du mår. Hur du vårdar din kropp är minst lika avgörande.

Vi säljer inga skönhets- och kroppsvårdsprodukter där djur kommit till skada i processen. Istället satsar vi på ett stort sortiment av cruelty free och veganska produkter. Det gäller allt från schampo och balsam till mascara och nagellack. Du kan också vara säker på att alla våra produkter är parabenfria, sulfatfria och fluorfria.

Att leva en hälsosam och hållbar livsstil blir enklare när du har den bästa utrustningen till hjälp. Som start rekommenderar vi dig att investera i en bra blender, som den prisbelönta mixern Omniblend. Vill du extrahera så mycket näring som möjligt från din mat är det bättre att juica den än att mixa den. En grundregel är att ju mer avancerad en kallpressande juicer är, desto mer näringsämnen extraheras ur ingredienserna. Men vi erbjuder även de bästa, billiga juicemaskinerna, som trots ett lägre pris ger dig riktigt mycket juice för pengarna. Du hittar även andra användbara redskap för hemmet i vår butik, bland annat luftfuktare, vattenrenare och vattenkokare i glas.

Välkommen till Glimjafamiljen, tillsammans hjälper vi hela planeten att glimja!

© Glimja AB 2023

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×