Recension: Så bra är HIRO Cosmetics ekologiska och naturliga proffssmink från Berlin (2023) 1

Recension: Så bra är HIRO Cosmetics ekologiska och naturliga proffssmink från Berlin (2023)

0

Här kommer en recension av HIRO Cosmetics.

Det som gör dessa sminkprodukter unika är att de är otroligt lätta på huden, multifunktionella, busenkla att få ett snyggt resultat med och så sitter de fint hela dagen.

Mineralfoundation SPF 25-30 från HIRO

Jag tycker att namnet mineralfoundation inte ger produkten någon rättvisa och att denna fenomenala produkt fått på tok för lite uppmärksamhet.

Till skillnad från andra mineralfoundations är denna extra finmalen, fluffig och smälter direkt in i huden utan att framhäva torrhet eller rynkor.

Efter två lager ser man fortfarande osminkad ut men resultatet är slående fint.

Välj en fluffigare kabuki borste för en medium täckningsgrad och en tätare foundationborste för hög täckningsgrad.

TIPS: Eftersom den är så finmalen kan man få en minst lika bra flytande foundation om man blandar den med serum, kräm eller olja.

När jag var i Berlin och träffade en av grundarna fick jag förklarat att det är jättestor skillnad på hur man maler ner mineralerna. Dels kan man styra partikelstorlek, men även partikelform som rund, oval eller kantig.

Beroende på ”inställningarna” på malningsprocessen kan slutresultatet variera på huden. Så himla spännande!

De har även tagit reda på exakt SPF för varje nyans och jag tycker att 25-30 är ett bra året runt skydd.

Tummen upp för att de gjort alla tester som krävs för att kunna skriva ut SPF på burkarna.

Och tummen upp för att förpackningen är enkel att använda och säker så inget pulver spiller ut.

HIROs är min absoluta favoritfoundation i lös form.

HIRO Mineralfoundation köper du här >

No Doubt Natural Foundation från HIRO

Hiros naturliga, flytande foundation är också den lätt att använda då den smälter in i huden direkt och ger en naturlig look.

Den kakar sig inte.

Jag tycker den är superskön på huden och så ger den en len, matt, fin yta.

Den ger en medium täckningsgrad som är byggbar, så om du behöver mer så tar du mer.

Denna foundation är en 5 poängare (av 5 poäng) och jag tycker den passar både vana sminkare och ovana.

HIRO flytande foundation köper du här >

Space balm concealer från HIRO

Space balm är ju också från en annan planet och har en hög täckningsgrad.

HIRO täcker möjligen något sämre än vissa andra märken, men den sitter där hela dagen, även efter flera lager känns den lätt och inte fet på huden vilket gör att den inte framhäver linjer.

Stort plus är spegeln, ett måste för touch ups eller om man ständigt är på språng.

Om jag bara får äga en concealer så väljer jag utan tvekan HIROs Space balm.

HIRO Space Balm köper du här >

Lipstick från HIRO

Jag är ju en lipstickholic och komplett älskar HIROs läppstift och lip paints.

Det finns läppstift som ger ett ganska tjockt lager på läpparna. Heltäckande och snyggt, men äts snabbt upp och hamnar överallt.

Sen har vi de som känns torrare på, sitter bättre men kräver mer arbete vid applicering och är inget för de med torra läppar.

HIROs läppstift ger istället ett tunt, pigmenterat lager på läpparna som inte känns. Läpparna hålls dessutom mjuka riktigt länge.

Ibland glömmer jag bort att jag har läppstift, men blir positivt överraskad när jag ser att jag har läppstift som fortfarande sitter fint i slutet av dagen.

Om jag inte bättrar på under dagen mattas det av, men på ett jämnt och snyggt sätt. Finns inget värre än en yttre ring som sitter kvar på läpparna framåt kvällen. 

Deras Lip Paint ger mycket färg och passar alla som älskar mycket färgglada läppar.

Lip Paint är krämiga i flytande, tjock form. De är väldigt pigmenterade och har matta, opaca, underbara färger.

HIRO läppstift köper du här >

Mascara från HIRO

Det är ju så individuellt med mascaror. Jag har alltid problem med smul och smet då jag har hooded eyes.

HIROs mascara Beautiful Brown & Deep Black får 4 av 5 poäng av mig. I slutet av dagen har det hamnat lite under ögat. Lätt att svepa bort, men ändå.

Vet att vi har kunder som är die hard fans av mascaran, borsten har en klassisk perfekt design och formuleringen sitter hela dagen.

Deras senaste mascara som kom år 2022 heter Bada Boom och är ännu en fullträff från HIRO.

En mild mascara som passar känsliga men ändå ger en svepning med borsten fin volym utan klumpar… underbar!

Detta är i särklass den bästa naturliga mascaran vi testat som ger volym och längd på en gång.

HIRO mascaror köper du här >

Recension: Så bra är HIRO Cosmetics ekologiska och naturliga proffssmink från Berlin (2023) 2

Multistick från HIRO

Dessa multisticks blev populära från dag ett!

De är matta och formuleringen är cream-to-powder vilket ger en lätt färgstänk på läpparna och ögonlocken.

På kinderna är HIROs multisticks en klass för sig.

Det finns krämrouger som är så pigmenterade att det lätt ser fläckigt ut och det krävs övning för att kunna få till det jämnt och snyggt. Lyckas du så är krämrouger mer hudlika, ger ett fräschare och ger mer trovärdigt resultat.

Puderrouger är snygga men kan se pudriga och därmed mer onaturliga ut.

HIROs multisticks är ett mellanting, pudriga men ändå inte. Det går enkelt och snabbt att få till en diskret eller mer pigmenterad look.

Det ser ut som om du är bra på att sminka även om du inte vet vad du gör.

Så lätt att dosera och inga borstar behövs, bara fingrar. Det bästa av allt är att det sitter extremt bra på huden.

Rouger och bronzers har en tendens att försvinna under dagen på mig (jag gillar små mängder, diskret look), men inte dessa.

Läppstift äter jag lätt upp. Men multisticket från Hiro sitter kvar hela dagen.

Har provat att ha multistick och annat läppstift ovanpå och det som är kvar på kvällen är multisticket.

Älskar, älskar, älskar HIROs multistick.

HIRO Multisticks köper du här >

Alla ni som älskar HIRO, gå in och skriv produktomdömen, så fler får höra hur nu upplever dom. Alla ni som inte än testat HIRO – gör det!

Lämna ett svar

* - obligatoriska falt är märkta

Vad tycker våra kunder?

OM GLIMJA

Vi på Glimja brinner för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om. Genom att förenkla en godare hälsa vill vi hjälpa dig dit. Därför säljer vi bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. För att du ska kunna känna dig helt trygg i vår shop säljer vi bara giftfria produkter som är skonsamma för dig och din familj. Om du inte vet vilka produkter som passar dina behov erbjuder vi alltid gratis produktrådgivning över mail eller telefon. Oavsett om du lever efter Medical Medium, Noo Poo, paleo eller är vegan har vi produkter att rekommendera dig.

För att må bra och känna dig full av energi krävs att du lever ett hälsosamt liv. En varierad kost rik på näringsämnen du behöver ger dig bra grundförutsättningar till att vara frisk och förebygga sjukdomar. Men att få i sig rätt mängder näring kan vara svårt för många. Då är det en god idé att komplettera med ekologisk hälsokost, det vill säga mat och kosttillskott som tillför extra näring. Några exempel på hälsokost vi säljer är pulver rika på antioxidanter, greens som spirulina, dulse och korngärsjuicepulver, samt medicinalsvampar som chaga och reishi. Till hälsokost räknas även hälsosamma örter & kryddor, t.ex. Gurkmeja och citronmeliss.

Våra naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga tillsatser. De flesta kosttillskotten är även veganska så att djuren och naturen kan glimja lika mycket som du. Till exempel säljer vi bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk som är den vanligaste formen. Andra vanliga vitaminer och mineraler många svenskar har brist av är D-vitamin, Magnesium, Zink, Vitamin B12 och C-vitamin. Med fel nivåer av dessa i kroppen är det svårt att känna sig glimjande. Vi letar efter de bästa kosttillskotten från hela världen och stoltserar med allt från svenska varumärken som Holistic till Amerikanska storfavoriter som Vimergy, Garden of Life och Global Healing Center.

En av våra grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att glimja, oavsett storlek på plånboken. Därför säljer vi även billigare hälsoprodukter. Trots att de inte kostar lika mycket kan du alltid vara säker på att de är av bra kvalitet. Till exempel säljer vi billiga kosttillskott från det prisvärda varumärket Helhetshälsa.

Men det är inte bara vad du stoppar i magen som påverkar hur glimjande du mår. Hur du vårdar din kropp är minst lika avgörande.

Vi säljer inga skönhets- och kroppsvårdsprodukter där djur kommit till skada i processen. Istället satsar vi på ett stort sortiment av cruelty free och veganska produkter. Det gäller allt från schampo och balsam till mascara och nagellack. Du kan också vara säker på att alla våra produkter är parabenfria, sulfatfria och fluorfria.

Att leva en hälsosam och hållbar livsstil blir enklare när du har den bästa utrustningen till hjälp. Som start rekommenderar vi dig att investera i en bra blender, som den prisbelönta mixern Omniblend. Vill du extrahera så mycket näring som möjligt från din mat är det bättre att juica den än att mixa den. En grundregel är att ju mer avancerad en kallpressande juicer är, desto mer näringsämnen extraheras ur ingredienserna. Men vi erbjuder även de bästa, billiga juicemaskinerna, som trots ett lägre pris ger dig riktigt mycket juice för pengarna. Du hittar även andra användbara redskap för hemmet i vår butik, bland annat luftfuktare, vattenrenare och vattenkokare i glas.

Välkommen till Glimjafamiljen, tillsammans hjälper vi hela planeten att glimja!

© Glimja AB 2023

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×