Prova levande kroppsvård med Living Libations 1

Prova levande kroppsvård med Living Libations

0

Living Libations historia

Living Libations skapades av skönhetsfilosofen Nadine Artemis. Nadines historia inom skönhet började när hon först kombinerade eteriska oljor för att återskapa Nina Riccis L’Air du Temps för en vetenskapstävling i skolan.

Dessa botaniska upplevelser ledde henne på jakt efter att skapa ekologiska skönhetsbalsam, uppfriskande elixir, effektiv munvård och parfymerad poesi med naturliga, växtbaserade ingredienser.

Nadine öppnade Nordamerikas första aromaterapibutik, Osmosis, 1994.

Living Libations filosofi

Ordet Living betyder ”levande” och det är vad de vill erbjuda; levande produkter. De vill förmedla att naturens intelligenta växter är till för att hedra människans hälsa och skönhet.

Living Libations kreationer är innovationer av utsökt kvalitet som firar livskraften hos växter.

Prova levande kroppsvård med Living Libations 2

Living Libations produkt etik

 1. Alla deras eteriska oljor framställs genom en långsam destillation vid lägsta möjliga temperatur för utmärkt kvalitet. De destilleras endast från den namngivna växten.

  De kallar sina eteriska oljor för Hi-Fi oljor på grund av destillatörernas trogna och exakta följsamhet till huvudväxten. De destilleras från antingen vilda eller ekologiskt odlade växter.

 2. Alla deras basoljor är kallpressade och helt ouppvärmda.

 3. Alla produkter är glutenfria och de som vi erbjuder vegan vänliga.

 4. Alla produkter är så råa som möjligt. Det finns dock inga råa eteriska oljor eftersom de framställs genom ångdestillation av växtmaterial.
Prova levande kroppsvård med Living Libations 3

Vem passar produkterna till?

Living Libations produkter passar alla hudtyper och alla som gillar potenta, aktiva växtbaserade produkter i dess renaste form med mycket doft.

Vem passar produkterna inte till?

Produkterna innehåller mycket eteriska oljor, det är deras signum, så de flesta produkterna passar inte för gravida eller känsliga för dofter och smak.

De flesta produkterna passar ej heller barn men deras Seabuckthorn Shampoo går fint till barn. Den kan även spädas ut för att användas som kroppstvål eller till bubbelbad. Det finns även en tandvårds produkt specifikt för barn; Wild Child.

Living Libations produkter

Ansiktskrämer för alla hudtyper

En av deras bästsäljare är Rose Glow som är en underbar ansiktscreme som passar alla hudtyper. Den balanserar, harmoniserar och ger fukt.

Krämen har en elegant rosdoft och är rik på näring från växtriket som rosor, jojobaolja, aloe vera, sheasmör, havtornsolja, apelsinvax, rosvax, grönt te, nypon, åkerfräken, neroli, palmarosa, schisandra, geranium och mer.

En annan ansiktscreme är populära Sun Dew Vitamin D Creme med jojobaolja, aloe vera, sheasmör, havtornsolja, sandalträ, nässla, läkemalva, frankinsense, lavendel, gurkmeja, åkerfräken, ingefära, söt timjan och mer.

Det är en återställande, rik dagkräm som vitaliserar, återfuktar och upprätthåller hudens lyster.

Flytande tandvård

Deras tandvård har fått mycket uppmärksamhet då det är ett naturligt och annorlunda sätt att ta hand om sin tänder.

Man tar en klick tandpasta eller en droppe av den flytande tandvården på tandborsten eller tandtråden. Man kan tro att en droppe är lite, men oj, det är effektivt.

Här under kommer en snabb förklaring om en del av deras produkter.

 • Yogi Serum innehåller en Yogis dröm med en mix av eteriska oljor av neem, nejlika, mastix, kardemumma, pepparmynta, cayenne. Det är en verklig bomb. Bara för yogis som gillar neem.
 • Happy Gum Drops som är en storsäljare innehåller rena eteriska oljor i form av tea tree, pepparmynta, kanel, ros, nejlika, oregano och timjan i en bas av havtornsolja. 
 • Ozonated Happy Gumgel innehåller ozoniserad olivolja blandat med havtornsolja, oregano, kanel, ros, söt timjan, nejlika, tea tree och pepparmynta. Man applicerar en liten klick på en torr tandborste och borstar. Ozoniserad olivolja ger fukt åt munnen samtidigt som den hjälper till att avlägsna plack.

Tandpasta i små burkar

 • Neem innehåller endast sex ingredienser: kokosolja, neemolja, kanel, förtvålad olivolja, bikarbonat och kaolinlera.
 • Frankinsense med kokosolja, bikarbonat, olika eteriska oljor av högsta kvalitet, förtvålad olivolja och kaolinlera.
 • Triple + Mint innehåller bla. kokosolja, förtvålad olivolja, bikarbonat och kalciumfosfat samt tre olika mynta sorter.

De är alla tre rika på eteriska oljor av högsta klass som motverkar plack och ger frisk andedräkt. De ger effektiv rengöring, mycket friskhet och mycket smak. Ja, det är mycket potenta.

Ren och naturlig hårvård

 • Här finner vi det populära Seabuckthorn schampot med kokosprotein, blåstång, apelsinvax, yuccarot (rik på saponiner – därav lödder), jojobaolja och havtorn som bas. Sedan tillförs massa örter.
 • Spirulina hårprodukterna True Blue är härligt blågröna pga av både spirulinan men framförallt Blå Renfana eterisk olja som ger en himmelsk doft. Spirulina är en proteinrik alg som används för att öka hårets volym och avlägsna mjäll.

Populära Best Skin Ever

 • Living Libations Best Skin Ever produkter är några av deras flaggskepp. De är en allt-i-ett rengöring med oljebas för både ansiktet och kroppen.

  Att tvätta ansiktet med rena växtoljor är en gammal ayurvedisk metod. Living Libations har skapat Best Skin Evers för att ge ett enkelt, naturligt rengöringshjälp för strålande, frisk hud utan skadliga tillsatser.

Aktiverande ansiktserum

 • Dew Dab är ett serum för att minska synligheten av ärr, fläckar och pigmentering på din hud. Som namnet uppger så ”dabbar” man på lite.
 • Zippity Dew Dab är ett serum för att minska och ta bort finnar och blemmor.
Prova levande kroppsvård med Living Libations 4

Vi säger hej till Living Libations och bjuder in dig till att testa deras livgivande produkter!

Lämna ett svar

* - obligatoriska falt är märkta

OM GLIMJA

Vi på Glimja brinner för att du ska kunna vara ditt bästa jag. Fylld av energi, sprudlande vitalitet och styrka för att leva livet som du drömmer om. Genom att förenkla en godare hälsa vill vi hjälpa dig dit. Därför säljer vi bara de bästa, naturliga produkterna inom kosttillskott, hälsokost, kroppsvård, skönhet, köksmaskiner och hem. För att du ska kunna känna dig helt trygg i vår shop säljer vi bara giftfria produkter som är skonsamma för dig och din familj. Om du inte vet vilka produkter som passar dina behov erbjuder vi alltid gratis produktrådgivning över mail eller telefon. Oavsett om du lever efter Noo Poo, paleo eller är vegan har vi produkter att rekommendera dig.

För att må bra och känna dig full av energi krävs att du lever ett hälsosamt liv. En varierad kost rik på näringsämnen du behöver ger dig bra grundförutsättningar till att vara frisk och förebygga sjukdomar. Men att få i sig rätt mängder näring kan vara svårt för många. Då är det en god idé att komplettera med ekologisk hälsokost, det vill säga mat och kosttillskott som tillför extra näring. Några exempel på hälsokost vi säljer är pulver rika på antioxidanter, greens som spirulina, dulse och korngärsjuicepulver, samt medicinalsvampar som chaga och reishi. Till hälsokost räknas även hälsosamma örter & kryddor, t.ex. Gurkmeja och citronmeliss.

Våra naturliga kosttillskott är utvalda med stor omsorg så att de inte innehåller några onödiga tillsatser. De flesta kosttillskotten är även veganska så att djuren och naturen kan glimja lika mycket som du. Till exempel säljer vi bara Omega 3 gjord på algolja istället för fisk som är den vanligaste formen. Andra vanliga vitaminer och mineraler många svenskar har brist av är D-vitamin, Magnesium, Zink, Vitamin B12 och C-vitamin. Med fel nivåer av dessa i kroppen är det svårt att känna sig glimjande. Vi letar efter de bästa kosttillskotten från hela världen och stoltserar med allt från svenska varumärken som Holistic till Amerikanska storfavoriter som Vimergy, Garden of Life och Global Healing Center.

En av våra grundprinciper är att alla ska ha möjlighet att glimja, oavsett storlek på plånboken. Därför säljer vi även billigare hälsoprodukter. Trots att de inte kostar lika mycket kan du alltid vara säker på att de är av bra kvalitet. Till exempel säljer vi billiga kosttillskott från det prisvärda varumärket Helhetshälsa.

Men det är inte bara vad du stoppar i magen som påverkar hur glimjande du mår. Hur du vårdar din kropp är minst lika avgörande.

Vi säljer inga skönhets- och kroppsvårdsprodukter där djur kommit till skada i processen. Istället satsar vi på ett stort sortiment av cruelty free och veganska produkter. Det gäller allt från schampo och balsam till mascara och nagellack. Du kan också vara säker på att alla våra produkter är parabenfria, sulfatfria och fluorfria.

Att leva en hälsosam och hållbar livsstil blir enklare när du har den bästa utrustningen till hjälp. Som start rekommenderar vi dig att investera i en bra blender, som den prisbelönta mixern Omniblend. Vill du extrahera så mycket näring som möjligt från din mat är det bättre att juica den än att mixa den. En grundregel är att ju mer avancerad en kallpressande juicer är, desto mer näringsämnen extraheras ur ingredienserna. Men vi erbjuder även de bästa, billiga juicemaskinerna, som trots ett lägre pris ger dig riktigt mycket juice för pengarna. Du hittar även andra användbara redskap för hemmet i vår butik, bland annat luftfuktare, vattenrenare och vattenkokare i glas.

Välkommen till Glimjafamiljen, tillsammans hjälper vi hela planeten att glimja!

© Glimja AB 2024

Glömt ditt lösenord?

Vänligen ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få ett mail med en länk för att återställa ditt lösenord.

close

Who we are

Our website address is: http://wpengine.com1.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

×